CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Adományokat várnak rászoruló csepeli gyerekeknek

2012. november 14. 00:03 - csú

cipősdoboz-221.pngOrszágszerte a Baptista Szeretetszolgálat, Csepelen és környékén a Segítség Köve Alapítvány ebben az évben újra meghirdeti karácsonyi cipősdoboz akcióját. E mozgalom alapgondolata szerint iskolás gyermekek, családok, baráti társaságok, munkatársak készítenek ajándékot rászoruló gyermekeknek. (Adományvonal: 1355)

Az ajándékok csomagolására szolgáló, színes csomagolópapírba öltöztetett cipősdobozok ma már nemcsak sok millió nehéz sorsú gyermek örömét, hanem a szeretet és együttérzés jelképét jelentik 2004 óta szerte a világon, Magyarországon. Alapítványunk önkéntesei mindent elkövetnek azért, hogy Csepelen is sok kisgyermeket tudjunk megajándékozni, de ehhez az Ön/Önök segítségére is szükségünk van!

Tisztelettel kérjük, támogassa kezdeményezésünket, készítsen cipősdoboz ajándékot!

Hogyan készíthet ajándékot?

Keressen egy jó állapotban lévő, üres cipősdobozt. A tetejét és az alját is külön-külön vonja be színes csomagolópapírral. Döntse el, hogy hány év körüli fiúnak vagy lánynak szánja ajándékát. A cipősdobozt töltse meg ajándékokkal: játék, iskolai eszközök, higiéniai eszközök, édesség, stb.  (Kérjük, a  dobozba NE tegyen kopott ruhaneműt, játékot, romlandó élelmiszert, vagy olyasmit, ami kifolyhat, összetörhet!)

Az elkészült ajándékcsomagot ragassza le átlátszó cellux ragasztószalaggal. Végül a dobozra jól láthatóan írja fel, hogy milyen korosztályú lánynak/fiúnak szánja ajándékát.

Az elkészült ajándékcsomagot legkésőbb december 23-ig juttassa el a következő címre:

Rákóczi Kert Civil és Közösségi Ház
1212 Budapest, Rákóczi tér 34.
Ügyelet: hétfőtől-vasárnapig 9-19 óráig
278-0508

Alapítványunk elérhetőségei:

Schönek Alfréd  30/342-2857

www.segitsegkove.hu

www.facebook.com/segitsegkove

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr764905505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása