CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kapkodás, fejetlenség az önkormányzat fideszes vezérkarában

2012. december 13. 00:09 - csú

Nsz-30a_1.pngA titokról fellebbentette a fátylat a csepeli önkormányzat fideszes vezérkara: megerősítették értesülésünket, amelyet Szenteczky Jánostnak, a szocialisták frakcióvezetőjének blogjában olvashattunk: csütörtökön, vagyis ma tényleg rendkívüli képviselő-testületi ülés lesz 17 órai kezdettel a Szent Imre téri polgármesteri hivatal földszinti tanácstermében.

Erről a városvezetők egészen szerda 14 óra 44 percig nem voltak hajlandók tájékoztatni a csepelieket. Minek? Több tízmillió forint felelősségteljes elköltéséről lesz szó. (Ez volt a nagy titok!)  A döntéshez szükséges felkészülésre, a tíz napirend tanulmányozására 27 órát adott a képviselőknek Németh Szilárd, a XXI. kerület jelenlegi fideszes polgármestere. Így már érthető, hogy mitől lesz rendkívüli a ma esti képviselő-testületi ülés: a fideszes városvezetők rendkívüli fejetlenségétől és a rendkívülinek látszó, de valójában több mint két éve megszokott kapkodástól.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr144962746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása