CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Regisztráltam...

2012. december 16. 00:02 - csú

Regisztráció.jpgNálunk még nincs csatorna, ezért szippantós kocsi jön rendszeresen. A szokásos menetet változatosabbá tette egy új mozzanat.

Az a szolgáltató, melynek második évtizede ezen a címen fizetem a számláit, most megkérdezi anyám nevét, meg hogy hol születtem és hol lakom. 

Próbálok poénkodni  pöcés polgárral, hogy nem baj-e, hogy a Mama meghalt?
Nem veszi a lapot, mondja, hogy sajnálja.
Csak azért kérdezem, hogy így is kaphatok-e majd továbbra is vizet?
Ő azt nem tudja, neki fel kell írnia ezeket az adatokat. Az nem elég, ami a számlán van? Az nem.

Megértettem! Regisztrációval fogjuk megoldani a vezetékes vízszolgáltatás problémáit. Sőt, ha feliratkozunk, akkor még többen fogyaszthatunk vezetékes ivóvizet.
Hasonlóan, mint a választások dolgában. Egyetemet végzett emberek érvelnek amellett, hogy ha külön el kell menni a jegyzőhöz feliratkozni, akkor többen fognak szavazni. Ez a logikátlan erőlködés csak azt bizonyítja, hogy az ingyen szerzett diploma annyit is ér, mint amennyi az ára volt. És azok a zemberek, akik a regisztrációt követően évekig vártak a Trabantjukra, ezt beveszik? Akkor esetleg hamarosan kenyérre is fel kell iratkozni?
Ez lesz a kenyérszaporítás orbáni csodája.

NGy

Szólj hozzá!
Címkék: regisztráció

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr334967516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása