CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

TUDJON RÓLA! (17.)

2013. április 24. 03:33 - csú

Fedél alatt-2012-02-03.PNGTudja, hogy...

>   ma több szegény él Magyarországon, mint a Bokros-csomag idején? A kormány 3 év alatt nem tudta megfékezni a 2008-ban felgyorsult elszegényedést – összegezte a KSH, a Tárki és a GfK Hungária adatait az origo. …2,7 millió ember például kétnaponta sem tud húst enni, tavaly télen 1,5 millióan fáztak, mert nem tudták rendesen felfűteni a lakásukat. …A legszegényebb családok közel fele tartozott a lakbérrel vagy a közös költséggel, rezsihátraléka pedig 2,3 millió embernek volt;

>   a magyar munkaerő a hatodik legolcsóbb Európában.? Az Eurostat által készített, a 30 országra kiterjedt, 2012. IV. negyedévi felmérés szerint, hazánk a 25. helyen áll, mögöttünk már csak a lengyelek, a litvánok, a lettek, a románok és végül a bolgárok állnak.

 

Szólj hozzá!
Címkék: tények adatok

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr715242632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása