CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Dagadó trafikbotrány, bővül a NAGY MUTYITÉRKÉP

2013. május 02. 04:24 - csú

Trafikmaffiózók.jpg

Nem vagyok én senkinek sem adósa, adósa; / él még az én feleségem édesanyja, édesapja, / meg az annak anyósa, apósa. / Eb fél, kutya fél, míg az ipa, napa él / Eb fél, kutya fél, míg az ipa, napa él…(Kodály: Kállai kettős)

Valószínűleg Firtl Mátyás KDNP-s országgyűlési képviselő családja lehet a trafikpályázat egyik nagy nyertese - közli értesülését az új hírportál, a 444.hu.. Természetesen Firtl nem az első kormánypárti érintettje a trafikbotránynak. Az előzményekről itt olvsahat, a NAGY MUTYITÉRKÉPET, pedig itt lehet megnézni. A trafikpályázat csepeli nyertesei itt ismerhetők meg.

Igaz,  Firtl Mátsyás családjából csak egy koncessziót nyertek, de azt Kópházán, közvetlenül az osztrák határ mellett. Mivel Ausztriában lényegesen drágább a cigaretta, mint itthon – 4 euróba, azaz 1200 forintba kerülnek az olcsóbb márkák – a határ menti dohányboltban sokkal nagyobb forgalomra lehet számítani, mint más kistelepülésen.

Dohánybolt-1.jpgA dohánypályázat eredményeit nyilvántartó állami oldalon az szerepel, hogy az egyik kópházi koncessziót Egresits Károlyné nyerte el. Úgy tudjuk Egresits Károlyné Firtl lányának Egresitsné Firtl Katalin Barbara férjének az édesanyja, azaz Firtl Mátyás nászasszonya.

- Nem tudom, hogy Firtl úrnak van-e köze a győzelmünkhöz, nagyon ritkán találkozunk vele, ezt tőle kellene megkérdezni – mondták el lapunknak Egresitsék. Azt is elárulták, nem most fognak cigaretta árusításba, a faluban már régebb óta van egy kis boltjuk, ahol most is árusítanak dohánytermékeket.

Kerestük Firtlt mobiltelefonon, emailben és irodájában is, de nem sikerült elérnünk.

A képviselő amúgy Kópháza alpolgármestere és a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat megyei közgyűlésének alelnöke.

Természetesen Firtl nem az első kormánypárti érintettje a trafikbotránynak, az előzményekről itt olvsahat, a nagy mutyitérképet, pedig itt lehet megnézni.

Forrás: 444.hu

A CSEPELI TRAFIKNYERTESEK LISTÁJA

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr925260175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása