CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

S Z É G Y E N

2013. június 11. 04:24 - csú

BKV-s.PNGOkvasónk írja:

Csepelen a központi buszpályaudvaron és a környékén nincs BKV jegypénztár. Mióta az önkormányzat 2 éve felszámolta a Szent Imre téri jegypénztár épületét, bérletet csak a HÉV végállomásán lehet venni egy kis dupla pénztárban. Jegy itt-ott, pékségben, újságosnál előfordul. Viszont érdekes, hogy amióta nincs jegy/bérletpénztár és nem is igyekeznek nyitni, azóta több busz elsőajtós lett, ahol 450 forintért vehetsz a sofőrtől bilétát. Burkoltan (szándékosan, nyereségvágyból?) kényszerítenek a drágább jegyvételre, avagy a lógásra. Például egy kismama két gyerekkel, vagy egy rokkant zarándokoljon el gyalog a HÉV végállomásra sorban állni ha bérletet váltana? Persze automata sincs, azt is leszerelték. Szégyen. (Vagács Vombat)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr185354681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

József Gombos 2013.06.11. 19:50:26

Csepel Rózsadomb részén a lakosok többsége azt állítja, hogy az árvízi védekezéshez semmilyen segítséget nem kaptak.

– A korábbi években minden a rendelkezésünkre állt a katasztrófavédelemtől, hogy megvédjük házainkat. A közelben lévő nyúlgátat erősítettük meg a többi lakossal együtt – mondta a Borsnak Krasznai Mária. – Most úgy kellett könyörögni kétszázötven homokzsákért. Mi megtennénk mindent, hogy védekezzünk, de úgy érezzük, hogy a polgármesteri hivatal megfeledkezett rólunk.Ugyanezt állítja Pavlovics András is, aki szintén nem tud eljutni a saját otthonába. Most a családjával a nagyszülőknél húzza meg magát.

– Több mint harminc telefonszámot végighívtunk, de senki sem tudta megmondani, hogy ezen a részen melyik az illetékes hatóság a védekezésben – háborgott András.

Ugyan sok a nyaraló ezen a területen, de szép számmal vannak állandó lakosok is. Az árvíz körülbelül száz házat fenyegethet. Lapunk kereste a panaszokkal kapcsolatban Csepel polgármesterét, ám lapzártánkig nem érkezett válasz. Borsujság 2013.06.11. Cikk címe: Délre tart a fenyegető árhullám.
Na ez is szégyen, de nagyon.
süti beállítások módosítása