CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Palcsó Tamás: Szegény családból származom, jogosan nyertem öt trafikot

2013. július 09. 05:55 - csú

Trafikosok_1.PNGAz énekes nem érti, miért kell támadni azért, mert öt nemzeti dohánybolt üzemeltetésére nyert engedélyt.

"Mind az öt trafik megnyitása komoly erőfeszítéssel járt.Összetartó családom van, akikkel együtt végeztük el az emberpróbáló feladatot az elmúlt bő két hónapban. Kezdve a helyiségek megtalálásától egészen a boltok jogszabályi előírásoknak megfelelő felszerelésig, de folytathatnám a pénztárgépek beszerzésével, vagy akár a munkatársak kiválasztásával" - mondta a Blikknek az énekes, aki tagadta, hogy politikai hátszéllel nyerte volna el a pályázatokat.

"Szegény családból származom. Megtehettem volna, hogy rokonok nevén pályázok, de ez így volt tiszta, hogy a nevemet is adtam hozzá. Nincsen takargatnivalóm! Jó pályázatot írtunk, és nyertünk. Mindenkinek adott volt a lehetőség" - tette hozzá Palcsó Tamás.

A lap megkérdezte azt is, igazak-e a pletykák arról, hogy valóban a Miniszterelnöki Hivatalt vezető Lázár János államtitkár unokahúga segítette a koncessziók elnyerésében. 
Palcsó Tamás kacsának minősítette az ezzel kapcsolatos híreszteléseket, azt mondta, sem Lázár János unokahúgát, sem a családját nem ismeri. Miként azt a korábban megjelent hírt is cáfolta, hogy a zuglói önkormányzat helyiséggel segítette volna a trafiknyitását a kerületben. – Amikor megpályáztam egy zuglói önkormányzati helyiséget, nekem közel kétszeres összegen lettek volna csak hajlandóak azt kiadni, és erről is csak közel egy hónappal a megszületett döntés után értesítettek levélben – mondta az énekes a Blikknek. - Szegény családból származom. Megtehettem volna, hogy rokonok nevén pályázok, de ez így volt tiszta, hogy a nevemet is adtam hozzá. Nincsen takargatnivalóm! Jó pályázatot írtunk, és nyertünk. Mindenkinek adott volt a lehetőség.
Hozzátette, hogy zavarták a negatív visszhangok, miközben közgazdászdiplomája van, a képzettsége tehát alkalmassá tette arra, hogy pályázzon, egyébként pedig a pályázatokat is ő írta. A trafikpályázó Palcsótól némely komment szerint az is kiderült, hogy mint énekestől is elfordultak. Egyébként a színpadi karrierjével kapcsolatban az énekes megjegyezte, hogy folytatja a pályafutását, olyannyira, hogy már egy új formációt is létrehozott, sőt igyekszik bepótolni az üzleti elfoglaltságai miatt elmaradt fellépéseket. 
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr245396900

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jobboldali többség XI.: Trafikmutyi és szex 2013.07.10. 00:53:11

Az ember már sehol sem lehet biztonságban, a politika mindenhova utánanyúl :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hope2 2013.07.13. 15:46:12

Ha van még szegény ember Csepelen, jelentkezzen Palcsó Tamásnál tanácsért, Németh Szilárdnál trafikért. A sikerhez valószínűleg fellépés is kell - az legyen határozott.
süti beállítások módosítása