CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Vádemelés csepeli ügyben

2013. július 13. 01:11 - csú

Paragrafus-2_1.jpgA Hír 24 című portál írja: Nagyobb vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt emelt vádat az ügyészség Szenteczky János, a csepeli MSZP frakcióvezetője ellen.

A vádirat szerint a vádlott a Csepeli Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatójaként 2009. márciusában olyan karbantartási feladatok vizsgálatára kötött megbízási szerződést egy kft.-vel, amely vizsgálat a Zrt. saját belső apparátusával is elvégezhető volt, illetve azt a vádlott korábban el is végeztette. A külső cég általi vizsgálat indokolatlan volt, a vádlott a rábízott vagyon kezelésével járó kötelességét megszegte - olvasható az ügyészségi tájékoztatásban.

Májusban szintén a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Ügyészség egy sportegyesület által használt ingatlanra vonatkozó bérleti szerződés ügyében emelt vádat nagyobb vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt a politikus ellen. (MTI-hir24.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr545402344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása