CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

KALOCSAI IMRE: FELADVÁNYOK

2013. augusztus 13. 02:20 - csú

Kérdőjeles-2_8.jpgHa egy kinti többség megregulázza a kinti kisebbséget, aki egyben benti többség, mert a benti többség megregulázza a benti kisebbséget, akkor mi az eredmény?
Pontosítok:

Ha egy kinti többség megregulázza a kinti kisebbség vezetőjét, mert a kinti kisebbség vezetője, mint a benti többség vezetője megregulázza a kisebbségét, akkor változik az eredmény?

Ha egy kinti többség megregulázza a benti többség vezetőjét, mert az megszegi az önként vállalt közös játékszabályokat, akkor melyik a Jupiter és melyik a hatökör?

Ha egy vezető azt hiszi magáról, hogy ő a többség, sőt a többség és a kisebbség is, akkor az ő döntései az ország döntései is?

Tehát, ha egy személy (persona) egyenlő egy országgal, akkor a reciprokja is igaz, hogy egy ország egyenlő azzal az egy személlyel? (1 persona=1 ország, 1 ország=1 persona)

Ha az, az egy személy elégedett, akkor az ország is elégedett?

Ha egy ország rosszul érzi magát, akkor az, az egy személy is rosszul érzi magát?
Ha egy személy nem kívánatos személlyé (persona non grata) válhat valahol, akkor az ország is nem kívánatos lesz?

Kalocsai Imre

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr535456410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása