CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A hétfői felhőszakadás csepeli következményei

2013. augusztus 27. 11:27 - csú

Mintha dézsából öntötték volna...A tegnapi felhőszakadás csepeli következményeiből villant fel néhány elemet Kovács Sándor Tamás videója a facebookon:

A csepeli önkormányzat hivatalos hírportálja a Magyar Nemzet cikke alapján a történtekről így számol be:

Utcákat és házakat öntött el a víz Csepelen. 

Csepelen több tucat utcát és házat öntött el az eső a hétfő délutáni felhőszakadás után. A kerület polgármestere szerint a csatornázással lehet probléma, mert a lakásokba nem az utcáról, hanem a fürdőszobákból tört fel a víz.

A pincék is beáztak, a másfél méter magasan álló vizet folyamatosan szivattyúzzák az ingatlanokból. Németh Szilárd már kezdeményezte a tárgyalásokat a csatornázási művekkel. Az elsődleges felmérések alapján több tíz milliósra becsüli a kárt.

„A jelenlegi károkat több tízmillió forintra tudjuk így elsőre megbecsülni – közölte Németh Szilárd. – Én úgy láttam, az a tapasztalat, 16 utcát jártam végig, hogy a csatorna mondta fel a szolgálatot, buzgárként jött fel az óriási csapadék mennyiség a csatornából” – mondta a Hír Televíziónak Csepel polgármestere.

A Németh Szilárddal készült teljes interjú itt tekinthető meg.

MNO

További fotók az önkormányzat Facebook oldalán (https://www.facebook.com/csepelXXI)

Forrás: CSEPELI OLVASÓINK, facebook, csepel.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr945480209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása