CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Orbánnak és Némethnek mennie kell!

2013. augusztus 30. 13:30 - csú

Csepeli logó.PNGAz MSZP csepeli szervezetének hivatalos internetes honlapján Dobák István választókerületi felelős és Szenteczky János elnök a következő közös nyilatkozatot tette közzé:

"Az elmúlt három és fél évben a Fidesz bebizonyította: képtelen az emberek mindennapi megélhetési problémáit kezelni. A hangzatos kormánypropagandával köszönő viszonyban sem álló valóságban a csepeli családok is egyre nehezebben boldogulnak. Az elmúlt három és fél év félelemmel teli, kiszámíthatatlan és igazságtalan politikája után Orbán Viktornak a kormány éléről, a napi 47 ezer forintból élő Németh Szilárdnak pedig a csepeli városvezetés éléről kell távoznia.
A csepeli szocialisták az elmúlt két évet az utcán, a csepeli emberek között töltötték. Nem volt olyan baloldali csepeli, aki nem az összezárás, nem az összefogás fontosságát hangsúlyozta, illetve kérte volna számon. Felismerve Magyarország és benne Csepel hosszú távú érdekeit, megértve a csepeli emberek elvárását, nem örömteli, de felelősségteljes döntést hoztunk: a személyes politikai ambíciónkat félretéve a baloldali összefogás, és így a szabad, biztonságos és igazságos Magyarország 2014-es győzelmének ügye mellé álltunk.

Mától ugyanezt kérjük minden csepeli szocialistától, minden csepeli demokratától, a csepeli demokratikus ellenzéki szervezetek politikusaitól és támogatóitól, az Orbán-Németh páros minden csepeli vesztesétől is!

Dobák István,
választókerületi felelős

Szenteczky János,
elnök"

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr655484805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása