CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Orbán Viktor vejéék illegális favágók?

2013. szeptember 11. 03:03 - csú

Illegális favágás.PNGGyurcsány Ferenc két kisfilmet is forgatott Felcsúton, Orbán Viktor szülőfalujában. Míg a vasárnap bemutatott filmen annyi történik, hogy Gyurcsány Orbánnak és ismerőseinek a meggazdagodásáról beszél, miközben a faluban körbejárva fideszesek követik minden lépését, addig a hétfőn a Facebookra feltöltött filmen egy idős asszony állítja, hogy átverték őt Orbán vejéék, amikor kivágták a földjén lévő fákat.

Gyurcsány azt írja a Facebookon, hogy amikor a múlt szerdai forgatás után elhagyták Felcsútot, és a fideszeseket is lerázták, akkor találkoztak azzal a férfival, aki a filmben Váradi András felcsútdobozi juhászként mutatkozik be, és aki azt állítja, hogy egy nagyegyházi asszony, bizonyos Marika néni erdejét "kilopták a Tiborczék" és a rendőrség nem hajlandó eljárást indítani. Gyurcsány a filmet a Parlamentben letette Orbán Viktor asztalára, a Facebookon pedig azt üzente neki, hogy nézze meg ezt a filmet és szégyellje magát, "és ne merjen a nyilatkozatot névvel-arccal vállaló megnyomorított emberekhez hozzányúlni". (HVG.HU)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr335505685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása