Facebook

Megvan a véleményük

Naptár

július 2020
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Most olvassák

A Facebookon a Csepel Újságban
olvashatók cikkeink

Programkínáló

B u l v á r

A HVG.HU a bajai választási csalás gyanújáról közölt vitatott videót

2013.10.18. 15:09 csú

Stopkéz_1.pngEgyértelmű bizonyíték került elő arról, hogy szavazatvásárlás történt a bajai időközi választáson. (Ezt a hírt 20-án a HVG.HU megcáfolta ITT , Távozik Gavra Gábor, a HVG.HU főszerkesztője - KÖZLEMÉNY) Egy videofelvételen egy közvetítő 200 ezer forintot ad át néhány helyi férfinak, és további pénzt, illetve tűzifát ígér nekik, ha ők és a családjuk is elmegy szavazni. A méltatlankodó férfiak többször is rákérdeznek, és a közvetítő megerősíti, hogy a pénzt Kovács Csaba, a Fidesz jelöltje, illetve Zsigó Róbert polgármester küldte. Zsigó Róbert szerint igazolódott a Fidesz gyanúja, amely szerint valakik "rendszerűen visszaéltek" a párt nevével.

          Ötvenezer forint és két köbméter tűzifa – ennyit ígértek helyi romák egy csoportjának, hogy családtagjaikkal együtt Kovács Csaba fideszes jelöltre szavazzanak a bajai, megismételt időközi önkormányzati választáson. Egy, a hvg.hu birtokába került, valószínűleg október 12-én készült videofelvétel tanúsága szerint 200 ezer forintot át is adott a négy férfinak egy közvetítő, igaz, ez csak – állítólag – a korábbi választás után elmaradt juttatás volt.

Részletek:

          A vélhetően mobiltelefonnal készült felvételen három férfi ül körbe egy asztalt, egy negyedik távolabb áll, ő készíti a felvételt. Hozzájuk érkezik G. R., aki meg sem várja, hogy hellyel kínálják, már a lényegre is tér: „Azért jöttem hozzátok, mert holnap megint szavazás, és szeretném, ha jönnétek!” Az asztal körül ülő férfiak számon kérik, hogy hol van egy bizonyos Szilveszter (valószínűleg Horváth Szilveszter, a bajai roma önkormányzat képviselője – a szerk.), mire G. azt mondja: nem tudott jönni, ő jár el helyette.

                                                                                                                 

"Most nem lesztek átbaszva"

          Az asztal körül ülő férfiak többször méltatlankodnak, hogy nem kapták meg, amit korábban ígértek nekik. „A múltkor is megkeresett minket a Szilveszter, megkeresett minket az Ajtai Tibi [a Bács-Kiskun Megyei Cigány Önkormányzat elnöke – a szerk.], megkeresett minket a Kovács Csaba, hogy menjünk el rá szavazni. Felajánlott nekünk ezért ötvenezer forintot per fő. (Erről is előkerült egy hangfelvétel korábban.) Mi ezért el is mentünk gyönyörű szépen, leadtuk a voksunkat, beikszeltük a Kovács Csabát. Meg is nyerte az emberetek. Kijöttünk a szavazásról, és erre mit kaptunk a Szilveszteréktől? Azt mondta, hogy küldött nekünk a Kovács Csaba tíz-tízezer forintot!” – panaszolta egyikük.

          „Most nem lesztek átbaszva, mert én lettem megbízva a dologgal” – igyekszik megnyugtatni a férfiakat G. R. már a beszélgetés elején. A hangulat megnyugtatására elővesz a kabátja zsebéből 200 ezer forintot, amire azt mondja, a korábbi szavazásért adja. „Ezt itt hagyom nektek, és ha holnap a szavazásnak vége van, és estefelé már tudjuk, hogy a Fidesz nyert, hétfőn mindegyikőtöknek ki fogom küldetni a fát, meg a fönnmaradó pénzt én elhozom nektek, ugyanígy személyesen” – ígéri a férfiaknak G. R.

          „Ezt a Csabi küldte nektek, meg a Róbert küldte” – mondja G. R., mikor rákérdeznek, kitől érkezett a pénz. „Csak annyi kérésem volna még, hogy van itt egy pár név, akiknek még kellene szólni, hogy jöjjenek szavazni ugyanígy a négyes körzetből, a Nagy István utcából” – vesz elő a táskájából egy papírt a közvetítő, aki neveket is sorol, illetve az asztal körül ülő férfiak sógorait és egyikük húgait említi (a IV. tanyakörzet tartozik a 32-es szavazóközhöz –a szerk.).

                                                                                                                                           

"Szívünk szerint Melindára"

          „Megmondom neked őszintén, mi szívünk szerint a Melindára [Teket Melinda az MSZP–Együtt–PM–DK jelöltje volt – a szerk.] raknánk a voksunkat” – mondja az egyik férfi, mire a többek helyeselnek. G. erre azt mondja: „hogyha Melindára fogtok szavazni, abból nektek hasznotok nem lesz, mert ő biztos nem tudja a villanyotokat, a vizeteket [elintézni]”. Ezzel arra utal, hogy pár perccel korábban épp azt ígérte a férfiaknak: „ha Róbert [Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője – a szerk.] marad továbbra is ugyanúgy a polgármesterünk, úgy, ahogy elintéztünk eddig nektek dolgokat, hogy a villany nem lett kikapcsolva, a víz, ilyesmi, ugyanúgy megint fog nektek benne segíteni”.

          A bajai időközi önkormányzati választást azért kellett megismételni, mert a Kecskeméti Törvényszék bizonyítottnak látta, hogy a mindent eldöntő 32-es szavazókörben szeptember 22-én szervezetten szállították a szavazókat, ami pedig kampánycsendsértésnek minősül. Ugyanez a vád felvetődött az október 13-i, megismételt voksoláson is, többen például összefüggésbe is hozták gyanújukat azzal, hogy jóval többen voksoltak most, mint két hete, és kétszer annyian, mint 2010-ben az önkormányzati választásokon. A megismételt voksoláson Kovács Csaba nyert.

           Zsigó Róbert sajtótitkárának eljuttattuk a felvételt, azzal a megjegyzéssel, hogy pénteken 13.30 után nyilvánosságra hozzuk azt, így addig kérnénk a reagálását. Zsigó Róberttől cikkünk megjelenése után a következő választ kaptuk:

          "A videón szereplő személyeket nem ismerem, a bajai Fideszhez nincs közük. Véleményem szerint egy előre megrendezet és  tudatosan rögzített jelenet, amely egy tudatos lejáratás része, amely megalapozza korábbi gyanúnkat, amely alapján október 12-én a Fidesz már büntetőfeljelentést is tett a rendőrségen ismeretlen tettes ellen egy választópolgár bejelentése alapján. A választópolgár  szerint egy férfi járt nála, aki azt állította, hogy a Fidesztől jött és arra kérte, hogy szavazzanak a Fidesz jelöltjére, amiért viszonzásul 10 mázsa fát ajánlott, „illetve a Fidesz nevében azt ígérte, hogy felújítják a házát”. Ez a jelent kísértetiesen hasonlít az ott leírtakhoz, vagyis most már igazolva látjuk, hogy valakik a Fidesz nevével rendszerűen visszaéltek. A videó alapján újabb büntetőfeljelentést teszünk. Rendkívül lesújtó, hogy a magyar baloldal még 2 választási vereség után sem képes elfogadni a bajaiak döntését, és a legaljasabb "technikákat" vetik be. A bajaiak már elmondták az ilyen hazug, aljas technikákról a véleményüket."

                                                                                                

Forrás: HVG.HU

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr435584268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_most_ 2013.10.18. 20:17:41

@Konzervatív0: akárhogy is nézem, a tények szerint, a demokratikus ellenzék jelöltje 5-ből 3 körzetben nyert, és ügye a csalós körzet nélkül meg is nyerték volna a szavazást, asszem elég nyilvánvaló mi történt a hírhedt 32-es szavazókörben.

kantonpárti (törölt) 2013.10.18. 20:19:01

@Konzervatív0:
bakker, ha ebben a körzetben szinte mindenki szoci ügynök, akkor a megismételt fordulót miért nem nyerték meg?

az addig rendben van, hogy az első fordulóban eljátsszák a vereséget. hogy majd a bíróságra vigyék az ügyet. megismétlik a választást. ez még eddig éppen hihető lenne, hogy csavarosan gondolkodnak. de másodjára, a megismételt fordulóban miért nem fordítják meg az eredményt ha egyszer ezek az emberek mind a szocialisták zsebében vannak? érted ugye?

vagy valami dupla csavar van? és egyébként szóba sem jöhet, hogy ezeket az embereket lefizetik, átverik, megfenyegetik. hanem mindenki a nemzetközi maffiabaloldal beépített ügynöke, akik aljas támadást indítottak a fidesz szóvivője ellen.

ob.szerver 2013.10.18. 20:20:08

A jelenet nyilvánvalóan spontán, ezt legfeljebb profi színészek tudnák eljátszani. A HVG meg van annyira profi, hogy leellenőrzik amit közzétesznek, és nem futnak ekkora lyukra. Egy szó mint száz a jelenet kétség kívül valódi (lassan írom, hogy az összes fideszbarom értse: v a l ó d i).

A kérdés csak az, hogy most meglepő-e, hogy a szervezett bűnözés pártnak álcázott politikai fedőszerve, amelynek a pártigazgatója egy számtalanszor megbukott hivatásos választási csaló, csal a választásokon?

Aligha. Az ellenkezőjén kellene meglepődnünk.

vladimir964 2013.10.18. 20:21:31

Még egész sokat is fizettek. Ennél még bőven van olcsóbb jános. Történelmi források tanúbizonysága szerint a középkorban (bizony a KDNP diktatúrában is volt ám rabszolgaság, még ha nem is olyan mértékű, mint a rómaiaknál) egy ebédért (!!!!) adta el apa a fiát rabszolgának, vagy egy disznóért a lányát.

tobeor 2013.10.18. 20:22:00

A HVG-nek igaza volt akkor is, amikor a csaló-hazug Schmittet lebuktatta.

A HVG-nek igaza volt akkor is, amikor a trafikmaffiát a hangfelvétellel lebuktatta.

A HVG-nek most is igaza lesz.

De a maffia szavazóit ez nem fogja zavarni. Őket már az se zavarta, amikor Orbán közölte hogy leszarja a tiszta választást ("Oszt jónapot.").

rockjano 2013.10.18. 20:24:33

@Konzervatív0: Neeeeem

Azért számít nekik hogy elkedvetlenítsék a másik oldalt. A közvélemény kutatásoknak ne higgy (kedvenc pártod sem hisz nekik ez látszik) ebből SIMÁN lehet ellenzéki győzelem (és ezek a helyi választások nagy erről szólnak ha mélyebben megnézed).

A Fidesz pontosan tudja hogy ez nekik miért fontos, mert nagyon fontos nekik amúgy nem lenne ez meg a kamerázás..

Mit gondolsz miért kameráztak???
(azért hogy más ne vehesse meg azt amit ők megvettek)

Konzervatív0 2013.10.18. 20:24:38

@ob.szerver: végre egy szakértő aki elsőre megmondja a felvételről mennyire valódi :)
Én azért megvárom ennek az egésznek a végét :)
Az nevet aki utoljára nevet :)
A feljelentések megtörténtek.
Most jön az a felvonás hogy a fidesz rendőrsége meg a fidesz ügyészsége, és utána az ürgebőrbe vart ügynökök :)

ephart 2013.10.18. 20:26:28

szimpla zsidó trükk

rockjano 2013.10.18. 20:26:28

Szóval kedves fidesznyikek egy szó mint száz

EZ A FELVÉTEL VALÓÓÓÓÓDI.
(és a többit rendezzétek el a saját lelkiismeretetekkel)

citzen 2013.10.18. 20:26:30

Jó. De mi olyan meglepő ebben? Erre van a proletariátus. Ki is használja a kormány. Kész, ez is a mai demokráciához tartozik.

Konzervatív0 2013.10.18. 20:28:39

@rockjano: ird nagyobb betúvel ugy biztosan többen elhiszik :)

rockjano 2013.10.18. 20:28:57

@Konzervatív0: Az érdekes kérdés az hogy ki lehet-e deríteni vagy lehet-e igazolni hogy valódi-e.

A HVG kiadja-e a forrását (nem kötelezhető)
A Fidesznek és az ő ügyészségének érdeke-e (szerintem nem, megpróbálják elcsiszolni).

Szerinetm most nagy ordibálás lehet fidesz berkekben (de bele hallgatnék hmmmm..)

rockjano 2013.10.18. 20:29:35

@Konzervatív0: Próbálom de nem megy…:-)

Konzervatív0 2013.10.18. 20:31:43

@rockjano: szerintem nem kell hogy kiadja a HVG a forrást.
A felvételen látható pár ember bűnelkövetés közben és amint beviszik a rendőrök őket rögtön csicseregni fognak.

Joaquin 2013.10.18. 20:31:51

@Konzervatív0: habar egyertelmuen nem jelentenem ki, szerintem is hiteles a felvetel. nezd meg pl a piros polos embert. nem hiszem, hogy elokapartak hirtelen egy ilyen jo szineszt, de persze barmi lehetseges. a birosag azonban mas tema, mert ott eleg, ha nincs eleg bizonyitek es ejtik az ugyet, ettol meg bcs tortenhetett.

Konzervatív0 2013.10.18. 20:39:00

Meglepődnék ha egyáltalán bajaiak lennének a felvételen :)

ob.szerver 2013.10.18. 20:40:02

@Konzervatív0:

"Én azért megvárom ennek az egésznek a végét :)"

Helyes, nem hajt a tatár. És amikor kiderül, hogy a fidesz ismételten csalt, önkritikát gyakorolsz? Megváltozik-e valami benned? Új megvilágításba kerül-e az emútháromésfél huncutságai? Talán még a szavazatodat is elveszítik?

Csak ironizálok persze. Leírom ide azt a számot, amennyivel a fidesz másfél milliós szavazóbázisa csökkenni fog, amennyiben a videóról kiderül, hogy kétségkívül hiteles:

Nulla.

És tudod miért? Mert ami összetart benneteket, az a közös morál és mentalitás, ami szerint az "ellenséggel" szemben minden eszköz megengedett.

Joaquin 2013.10.18. 20:43:00

@rockjano: csak megjegyzem, az ugyeszseg meg az amnesty international szerint sem all fidesz befolyas alatt. ettol meg persze lehet, hogy siman megvesztegetheto egy-egy biro, de a fidesz ugyeszsege egyelmuen helytelen kifejezes.

Konzervatív0 2013.10.18. 20:45:48

@ob.szerver: összekeversz valakivel :) Nem vagyok fidesz szavazó :) így aztán ha kiderül hogy igazi nem kell önkritikát gyakorolja és nem fog bennem összeomlani semmi :)

Blogger Géza 2013.10.18. 21:03:56

Azért érdekes egy "lejárató" felvétel ez, amin egyetlen fideszes sem látható, csak Melinda hívei, meg egy ismeretlen alak. :) És mégis ki készítette a felvételt? Egy újságíró? Tán maga Teket Melinda? :) Ez tényleg olyan Portik-féle lejárató kampánynak tűnik. Vagy elhitették a szereplőkkel hogy ez valami casting. :)

Sírköves Slomó 2013.10.18. 21:05:00

Hú bazeg ez a libbant elhárítás válasza hogy jövőre még a minimálbéres családosok is jobban járnak?

index.hu/gazdasag/2013/10/18/itt_a_jovo_evi_adocsomag/

Ki marad nektek, de komolyan? Ha még tüzifátok sincs?

zobod 2013.10.18. 21:06:18

@ob.szerver: elképzelhető, hogy igazad van, de mindenképpen érdemes lenne a végére járni. Nem ez lenne az első alkalom az elmúlt években, hogy a baloldal hamisított felvétellel próbál ártani a fidesznek.

Sírköves Slomó 2013.10.18. 21:06:26

@Blogger Géza: Lesz még sok ilyen videjó tavaszig mert miben bízhat az Elhárítás mint a protest szavazókban?

orgoványi erdőjáró 2013.10.18. 21:09:31

Szánalmas, nyomorult ballibbant próbálkozás. Boritékolható a bukta nektek 2014-re megint, baloldali senkiháziak.

rockjano 2013.10.18. 21:13:29

@Joaquin: ugye most csak viccelsz???

Az ügyészség még a szocik idején is fidesz befiolyás alatt állt és ez azóta erősödött..

Polpot Péter volt fidesz képviselő::: hmmmm???????
(persze nincs fidesz befolyás alatt dehogy :-)))))

rockjano 2013.10.18. 21:15:29

@Blogger Géza: Bocs rád nem értettem…

Miért is volnának Melinda hívei?? Ja mondjuk azért mert sokkal szimpatikusabb mint a kissé nagyarcú fideszes jelölt, csak hát ő nem tud tejelni...

Blogger Géza 2013.10.18. 21:17:22

@ob.szerver: Amikor kiderült, hogy az MSZP száraztésztát osztogatott a szavazóknak, akkor se történt semmi. Legalábbis 2006-ban nyert az MSZP.

www.fidesz.hu/index.php?Cikk=43790

Egyébként lényegében minden politikus azt ígéri, ha rá szavazol, akkor majd jobban jársz... aztán a fülkében meg úgyis mindenki oda ikszel, ahova akar.

Blogger Géza 2013.10.18. 21:21:46

@rockjano: Hát ők maguk mondják, hogy szívük szerint rá szavaznának... Nekem logikailag tényleg nem áll össze a történet. Csak úgy, hogy egy MSZP-s ember ment oda (fideszesnek kiadva magát) és egy MSZP-s kameramann (mindegy milyen eszközzel) csinálta az egészet. Mert ha ezek itt mind fideszesek, hogy került az egész a hvg-hez?

orgoványi erdőjáró 2013.10.18. 21:22:20

@rockjano: agyhalott hülyegyerek nácizz nyugodtan, te a fajtáddal együtt már ott rohadsz a történelem szemétdombján, csak még nem vetted észre. Ennyire telik már csak tőletek, cigányokkal videót csinálni, indexes fórumokon ajvékolni, 2014-ben meg sirva hazamenni. :-)

Blogger Géza 2013.10.18. 21:25:31

Amúgy ezeket a történeteket hallva már bánom, hogy nem jött össze a választási regisztráció. Ezek a barmok akkor talán nem szavazhatnának. Senkire. Dehát a baloldal ezt is megfúrta a hisztijével... Tessék, kellett ez? :)

barli 2013.10.18. 21:33:05

ha ezek bajaiak a kérdéses körzetböl, akkor már csak meg lehet találni öket az ezer ember között.. Ha kamu, akkor a fidesz, ha nem, a libásék.

barli 2013.10.18. 21:36:56

az is fura a történetben, hogy a család csak négy tagból áll :)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.10.18. 21:39:55

Ez a videó annnak a magyarellenes Tavares Jelentés nevű embernek a műve. Egyértelmű. Ez is kap hamarosan egy békemenetet abba a hazaáruló pofájába.

Sírköves Slomó 2013.10.18. 21:45:19

@mutymurutty: Hát mondjuk Tavaresről sem hallunk soha többet.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.10.18. 21:52:29

@$$$=$$$: Igen, akamu felvétel. A fidesz csináltatta, hogy úgy csináljon, mintha az mszp csináltatta volna. :-)

czjanos 2013.10.18. 21:53:06

Ne mosdassátok már olyan lelkesen a szerecsent! Várjátok meg, hogy tényleg szerecsen-e?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.10.18. 21:54:01

@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Hát még szép, hogy nem. Erős a Viktor keze, simán elbánt ezzel a Tavares Jelentéssel. Eleve milyen keresztnév az már, hogy "Jelentés".

Sírköves Slomó 2013.10.18. 21:56:58

@mutymurutty: Bizony úgy tünik azt a meccset OV nyerte.

P.Freddy 2013.10.18. 22:26:45

@ob.szerver: Sajnos jól látod - és ettől horda a fidesz-szekta.

Magyarázzák a csalást, mosdatják a csalókat, nyalják a sggét azoknak akik őket is átkurják.

Orbán Viktor legnagyobb érdeme, hogy felismerte, a magyarokból álló félázsiai genetikus massza alkalmas egy ilyen, hatalmát biztosító horda kitenyésztésére.

Szarik ő az országra, a jövőre és a nép. Székletszavú megmondók, agyhalott birkák között Ocsmány a Király.

ob.szerver 2013.10.18. 22:30:33

@Blogger Géza:

"Amikor kiderült, hogy az MSZP száraztésztát osztogatott a szavazóknak"

Hát persze, kiderült. És mindent taroló bizonyítéknak beteszel egy fidesz.hu linket.

Géza! Ennél még a Magyar Hirlap is hitelesebb forrás lenne. (Na, nem mintha nem ugyanazok írnák, de optikailag mégiscsak jobban nézne ki.)

barli 2013.10.18. 22:36:53

@P.Freddy: ugye milyen hihetetlen, hogy még így is mérföldekkel jobbak a ballibnél? :)

ob.szerver 2013.10.18. 22:43:38

@Blogger Géza:

"Amikor kiderült, hogy az MSZP száraztésztát osztogatott a szavazóknak"

Még valami. Nem zárom ki, sőt nagyon is valószínű hogy helyi szinten egy-egy jelölt osztogat száraztésztát, pörköltet főz, vagy ingyen sört ad. A fidesznél a csalás viszont a legfelső helyről jóváhagyottan, központilag, szervezetten, országos méretekben, a lakájmédia bevonásával, egy pártigazgató szintű hivatásos választási csaló koordinálásával, korlátlan közpénz és erre a célra felhalmozott korrupciós pártpénzek felhasználással történik.

És ez baszott nagy különbség.

P.Freddy 2013.10.18. 22:45:26

@barli: Jobbak? Tényleg? Miben? Van az a vicc, amikor két vámpír a sivatagban talál egy vödör taknyot. Szerinted melyik a "jobb", amelyik el bírja harapni, vagy amelyik megissza az egészet a másik elől? :)

Értetlenségedet látva pontosítalak, hogy mind a kettő Fideszes :-))

zengjen a dalunk fajtárs 2013.10.18. 22:49:40

Na de mi köze ennek a felvételnek a világgazdasághoz? A heti az még elmenne, mert pont egy hetes a felvétel, ha igaz

Sírköves Slomó 2013.10.18. 22:50:13

@ob.szerver: Vagy nem is.

Hitelből száraztésztázni sokkal gázabb dolog közgazdaságilag, mint milliókat osztani stagnáló adóssággal. Már ha igazak a legendák, amik úgyis csak arra jók, hogy a ballibek azért ne maradjanak már otthon 2014ben szipogva, hogy akkora a diktatúra, hogy a szavazatok 40%-a is elég a 2/3hoz...

zengjen a dalunk fajtárs 2013.10.18. 22:52:10

Van egy jópár gyanús ebben a felvételben. Azt kapásból nem hiszem, hogy 50 ezret adnak egy olyan szavazatért, amit még ellenőrizni sem lehet. Ellenőrzött láncszavazásnál 2 ezer a tarifa

zengjen a dalunk fajtárs 2013.10.18. 22:54:34

Meg az is elég furcsa, hogy elrakják a lóvét, aztán feldobják magukat. Ha jól sejtem, ez is bűncselekmény. Miért éri meg nekik?

putris72 2013.10.18. 22:55:14

@kantonista:Tudod,ha valaki ezt így föl tudta venni,hogy ott erről beszélgetek és nem tűnt senkinek sem fől,hogy nem közéjük tartozik ,hanem baloldali aktivista!Akkor,hogy nem sikerült még egy olyan videót sem bemutatni,hogy az az autó mondjuk 50-szer fordult és szavazókat szállított!Ha ez fordítva lenne akkor te,és ti baloldaliak lennétek akik legjobban föl lennétek háborodva,hogy ez hamisítvány!Úgy,hogy addig amíg a rendőrség,nem mondja ki,hogy bűncselekmény történt és a Fidesz csinálta addig ,bocs de nem hiszem el!De meg lepődnék ha rendőrségi feljelentést is megkockáztatna a baloldal!Mostanában a rendőrséget is lelkesen támadjátok ti,2006-ban meg lelkesen védtétek!

$pi$ 2013.10.18. 23:04:11

@ob.szerver: "És tudod miért? Mert ami összetart benneteket, az a közös morál és mentalitás, ami szerint az "ellenséggel" szemben minden eszköz megengedett. "

Érdekes, hogy ezt éppen te írod, aki hónapok óta mocskolódik, vádaskodik, hazudozik, átkozódik, szitkozódik, fenyegetőzik ezeken a blogokon. Érdekes, hogy te, aki közismerten szélsőbaloldali nézeteket vallasz azzal vádolsz valakit, hogy a "cél szentesíti az eszközt" elv alapján él, amikor tudvalevő, hogy a "cél szentesíti az eszközt" elv a bolsevikok alapelve.

Érdekes, hogy baloldaliként te vádolod ellenségkereséssel a jobboldalt, amikor közismert, hogy a baloldal fél évszázadon keresztül antifasisztaként deklarálta magát, hogy most is csak egyetlen dologban értenek egyet, abban, hogy fidesz ellenesek. Érdekes, hogy éppen te vádolod ellenségkereséssel a jobboldalt, amikor te magad hónapok óta teljes munkaidőben fidesz és orbánellenes propagandát nyomsz mégpedig megszállottan.

Érdekes, hogy te hiányolod a morált, aki az elmúlt hónapokban sok százszor rágalmaztad meg a neked nem kedves politikusokat, folyamatosan gyűlöletet keltettél mégpedig névtelenül, a nicked mögé bújva.

P.Freddy 2013.10.18. 23:04:21

@putris72:

Ezek szerint ha kimondja a rendőrség hogy nem hamisítvány, akkor ugye nem a Fideszre fogsz majd szavazni...?

És akkor elhiszed azt is, hogy Zsigó csak akkor nem hazudik amikor nem pofázik?

Sírköves Slomó 2013.10.18. 23:07:13

@P.Freddy: A Rendőrség ilyet ne mondhat te demokrata liberális.

P.Freddy 2013.10.18. 23:11:04

@$pi$:

Te is tudod nahgyon jól, hogy valami elképesztő ocsmány módon hazudik a Fidesz mindegyik prominense, Kocsis Máté, Zsigó, Hoppá!, Kósa, Orbán, Rogán Selmeczi... és az összes többi ótvar mocsok.

És ezek mellett van képed azt írni, hogy ezek ellen a görények ellen gyűlöletkeltés van?

EMBER! Az nem gyűlöletkeltés, ha nem szopjuk be a hazugságot, ezt kellene felfogni!!!

Fideszesnek ez nem megy? Fideszesnek a hazugság a lételeme? Fideszesnek a hazudozás természetes, és aki nem hiszi az gyűlöletkeltő?

$pi$ 2013.10.18. 23:11:52

@zengjen a dalunk fajtárs: "Azt kapásból nem hiszem, hogy 50 ezret adnak egy olyan szavazatért, amit még ellenőrizni sem lehet."

Ez teljesen nevetségessé teszi az egészet. Kétszázezerért egész falukat lehetne venni, senki sem olyan ostoba, hogy ennyi pénzt kiadjon, amikor ugyanezt egy kanna tablettás borért vagy egy szatyor sörért meg lehet kapni.

Ki lenne az az idióta, akinek egyáltalán eszébe jut, hogy vegyen 8-10 szavazatot, ami ráadásult nagy valószínűséggel nem is számít majd?

Sírköves Slomó 2013.10.18. 23:12:08

Azért nagyon nagy ember Orbán hogy 50.000et ad cigányonként.

Obama csak egy mobilt adott nekik fejenkint, a sóher színesbőrü: www.youtube.com/watch?v=tpAOwJvTOio

Méghogy az a legnagyobb multikulti demokrácia, nevetséges!

putris72 2013.10.18. 23:17:04

@P.Freddy: A rendőrség nyomozni szokott ,meg tényt meg állapítani nem pedig kimondani,!Nyomoznak és majd az eredményt tovább adják az ügyészségre aztán meg megy a bíróságra!Az,hogy kire szavazok az meg az én dolgom!De ezek szerint te is olyan ember vagy,hogy ha a Fidesz fizet többet neked,akkor egye kukac szavazol rájuk,attól még a baloldali jelölt lehet szimpi neked!De ugye a pénz számít!!Szóval te be veszed ezt a baromságot,mert ha ne tűnt volna föl elég sokan nem!Meg akkor az is tudnád,hogy a felvételek miatt a Fidesz tett feljelentés,ismeretlen tettes ellen, nem az MSZP!Akkor most magukat jelentették föl!?????

$pi$ 2013.10.18. 23:17:58

@P.Freddy: "És ezek mellett van képed azt írni, hogy ezek ellen a görények ellen gyűlöletkeltés van?"

A gyűlöletkeltés tökéletesen független attól, hogy az illető hazudik -e vagy nem. Aki gyűlölködik, az magáról állít ki bizonyítványt teljesen függetlenül attól, hogy jogosan gyűlöli -e azokat, akik ellen gyűlölködik.

"Fideszesnek ez nem megy? Fideszesnek a hazugság a lételeme? Fideszesnek a hazudozás természetes, és aki nem hiszi az gyűlöletkeltő?"

A gyűlöletkeltő nem attól lesz gyűlölködő, hogy hazugnak nevez valakit, hanem attól, hogy hónapokon keresztül akasztófázik, gyilkosságra buzdít, meg hasonlók. De ezt persze te is tudod, csak megpróbálod kicsavarni a dolgokat, mintha azt mondtam volna, hogy aki nem hisz a fideszeseknek, az gyűlölködik. Nem ezt mondtam, ilyen színbe ne próbálj beállítani, ha lehet.

kantonpárti (törölt) 2013.10.18. 23:21:16

@putris72:
ezt az asztalnál ülő cigányokhoz tartozó ember vehette fel. azért, hogy ha átvernék őket (fejenként csak 10 ezret kapnak, mint a múltkor, vagy kikapcsolják az áramot, vagy megvonják a segélyt, stb), akkor legyen valami "bizonyíték", hogy nekik mi "jár".

a hvg újságírója az emberekkel beszélgetve megneszelte, hogy van ilyen felvétel. nyilván lefizették ezeket a szerencsétleneket, hogy azt adják át. adtak nekik 100 ezer forintot, vagy 200 ezret. annyit nyilván megért nekik a sztori. és közzétették.

szerintem nincs ez megrendezve. túl sok ilyen videó van. és mind különböző időpontokban készült. mindenki azt mondja, hogy persze, hogy lefizették őket tűzifával, mobil telefonnal, étellel, készpénzzel. megfenyegették őket, hogy ha nem a fideszre szavaznak, akkor nem lesz közmunka. és elveszik a segélyt. mindenki ezt mondja. ha ez mind szocialista, akkor ugyanezekkel az emberekkel a megismételt választást meg is nyerhették volna.

HányOK 2013.10.18. 23:21:20

"Bármily szerencsétlen helyeztetésű legyen is az ország, bármily láncok által legyen is lebilincselve a nemzet, előbb-utóbb mégis szabadabb létre vív, ha lakosaiban a polgári erény tiszta vére buzog. S viszont akármilyen boldog fekvésű legyen is egy ország, bármily szabadságokkal bírjanak is lakosai, lassan-lassan mégis rabigába görbed, ha romlott a tiszta erkölcs s polgári erény nem fénylik többé."

Sírköves Slomó 2013.10.18. 23:26:52

@kantonista: A mobiltelefont Barack Obama adta az nem ugyanaz mint az Orbán meg az Oszama.

www.youtube.com/watch?v=tpAOwJvTOio

$pi$ 2013.10.18. 23:28:08

Erről a videóról egyébként a "különvélemény" c. film jut az eszembe. Amikor a nyomozó bemegy a szobába és a sok fotót meglátja az ágyon. Azt mondja, hogy "állj, ez itt bizonyítékorgia, itt valami nincs rendben". Aztán elmagyarázza, hogy amikor a nyomozó hirtelen túl sok nagyon egyértelmű bizonyítékot talál, akkor kezd gyanakodni, hogy valami meg van rendezve.

Ebben a videóban "bizonyítékorgia" van. A rendező szinte mindent kimondat a szereplőkkel, onnan kezdve, hogy múltkor is csalás volt, odáig, hogy a szereplők inkább a baloldalra szavaznának. Nevet nyilván említeni kell, egyértelműen és nem becenévvel, a hatalommal visszaélést is nevesíteni kell, nem elég, hogy egyszerűen csak pénz cserél gazdát...

Szájbarágós a stílus, minden szépen egyértelműsítve van. A valóság nem ilyen.

$pi$ 2013.10.18. 23:33:55

@kantonista: "szerintem nincs ez megrendezve. túl sok ilyen videó van. és mind különböző időpontokban készült. mindenki azt mondja, hogy persze, hogy lefizették őket tűzifával, mobil telefonnal, étellel, készpénzzel. megfenyegették őket, hogy ha nem a fideszre szavaznak, akkor nem lesz közmunka."

Túl sok milyen videó? Olyan, ahol megtörténik a pénz átadása vagy olyan, ahol cigány emberek mondanak dolgokat? Ez utóbbiból tényleg sok van, menj el a youtube-ra, aztán mazsolázz. A kedvencem az, ahol megtudhatjuk, hogy a közmunkásoknak mínusz húsz fokban, zuhogó esőben kellett kapálni. :)

A "lehet, hogy ott sem voltak" videóknak azért én akkora jelentőséget nem tulajdonítanék a helyedben. :)

P.Freddy 2013.10.18. 23:37:08

@putris72:

Te írtad, hogy

"Úgy,hogy addig amíg a rendőrség,nem mondja ki,hogy bűncselekmény történt és a Fidesz csinálta addig ,bocs de nem hiszem el!"

Úgyhogy ha kimondja a rendőrség, arra utalt amit írtam.

P.Freddy 2013.10.18. 23:42:17

@barli:

"jobbak"

Velős hozzászólásoddal meggyőztél, az egy vödör takony feldolgozásában jobbak a Fideszesek, különösen székletszavú Bájer eftárs, volt kommunista szakos Fideszes főhazudozó és megmondó, békanyálas okádékszervező alkoholista barom.

putris72 2013.10.18. 23:43:20

@kantonista: A videókkal kapcsolatban a Fidesz följelentést tett a rendőrségen ismeretlen tettes ellen!Morbid mert ha ők csaltak akkor saját magukat jelentették fől! Pár hónapja lehet arról olvasni halni,hogy az MSZP pénzt fizet a Fideszt lejárató anyagokért!Ott volt a drogos videó,most már arról is hallgatnak!Itt meg mindenhol az hangoztatják a baloldalon,hogy az ö választóik vannak többségben a körzetben,a videókon szereplő emberek is ez mondják!Aztán még is elmegy és pénzért az ellenfélre szavaz!!Az ember ilyenkor azon gondolkodik,hogy akkor eddig az MSZP-re is azért szavaztak mert lefizette őket,mert ez akkor több mint valószínű!Mivel most onnan nem jött lóvé így jó lesz nekik a fideszes lóvé is!Vagy az egész egy nagy kamu!Remélem ,hogy ki derül az igazság!!De ebben hiszek a legkevésbé!

guu 2013.10.18. 23:48:09

@zengjen a dalunk fajtárs: Szerinted az sem elég bizonyíték,hogy pont Kovács Csaba hívja a felvétel közben?
Ez a teljes lebukás! :)

szanalmas 2013.10.18. 23:48:49

@ob.szerver:

Azért ne feledjük, hogy 2006-ban meg -az épp összeomló- dübörgő gazdaság hamisításával nyertek Feriék. Azt se a Hörpi Bisztróban találták ki. Egy brancs ezek, ne is tagadjuk. Lopni, csalni, hazudni tudnak bárhogy!

putris72 2013.10.18. 23:49:14

@P.Freddy: Ja jó, bocs rosszul értelmeztem!!Lehet,hogy elvakult jobboldalinak tűnök de nem vagyok az!!Sajnos annyira sok szemét dolog történik,hogy nagyon fenntartással kezelem az ilyen videókat,mindegy,hogy melyik oldal az érintett!

RÖVIDLÁTÓ 2013.10.19. 00:10:13

Ezt nem az Alföldi rendezte?

szanalmas 2013.10.19. 00:17:53

De a legkirályabb riporter mindenképpen ezzel a kérdéssel ugratta a nyulat :D :

m.cdn.blog.hu/be/beresandras/image/tuzifa.jpg

rockjano 2013.10.19. 00:25:33

@orgoványi erdőjáró: Mi van nácikám felhúztad magad???
Bátran gyűlölködj, csak vigyázz el ne élvezz közben..

rockjano 2013.10.19. 00:35:07

@Blogger Géza: Ők nem fideszesek hanem egyszerű romák.

Akikhez eljött a valszeg szintén roma lungodromos csóka (mert megvesztegetni azért egymást küldik egymáshoz) és felajánlott egy szép összeget hogy oda szavazzanak ahova kell (valszeg láncszavazással ellenőrizték is mert nem bíznak bennük). Utána átbaszta őket természetesen és csak 10 lepedőt adott 50 helyett. Oszt most megint kell szavazni menni és most elhozta azt amit múltkor nem de a romák már pipák voltak és ezért felvették. A győzelem után meg nem kapták meg amit megigértek nekik és most feldobták a dolgot a HVG-nek vakszeg nem ingyen…

Így megy ez…

Ne aggódj nem gondolom hogy a szocik nem csináltak a múltban hasonlókat nem vagyok naív. Csak nekik soha nem volt ugyanúgy minden a kezükben mint most ezeknek…

A dolog SOHA nem lesz kinyomozva mert a romáknak nem érdekük a fidesznek és a kezükben lévő ügyészségnek sem.

Az ellenzék kezében meg semmi nincs csak egy rossz minőségű videó…

Nem lesz ebből sem semmi ne aggódj...

bgp 2013.10.19. 00:37:17

Kicsit soknak tartom azt a pénzt. 50.000 per fő egy szaros időközi helyért?

Sírköves Slomó 2013.10.19. 00:41:40

@rockjano: Nem az a lényeg hogy ki lesz-e nyomozva. Az senkit sem érdekel.

Ez a videó arra jó hogy megvigasztalja a szoci szavazókat hogy nem azért buktak mert a kutya nem akarja a szocikat vissza.

rockjano 2013.10.19. 01:13:38

@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Ez egy alapvetően jobbos körzet amely egy kivétellel mindig jobbra szavazott. Most két körzet kivételével nem és ebből egyből itt csalt a fidesz, mégpedig nagy mértékben.

Ezen nincs mit vigasztalódni, nagyon sokan akarják vissza a szocikat (én nem) viszont még sokkal többen akarnak, megszabadulni ettől a félfasiszta rezsimtől amelyik most nyomorítja meg az országot.

Nekem személyes leszámolni valóm van ezzel a rohadék bandával mert tönkretették a cégemet, de szinte mindenkinek sokkal rosszabb most mint akkor volt.

Ettől persze még nyerhetnek...

P.Freddy 2013.10.19. 01:20:07

@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

"Nem az a lényeg hogy ki lesz-e nyomozva. Az senkit sem érdekel. "

Nem, persze. Megy tovább a görény agyhalott Fideszes rombolás, nézd meg Facebook-on kivont kardokkal védik a teljesen idegbeteg, agyament Orbán-seggnyalók a "becsületet", merthogy szükség van rá. Éles kardról beszélek.

Azt hiszem, ennyi idióta, seggfej ökör nincs még a világon ilyen kis helyen, mint amit Orbán kitenyésztett maga köré. Legyetek büszkék magatokra, hogy gyorsabban és hatékonyabban tönkrebasztatok egy országot és egy népet, mint a kommunisták.

(A maradék szájbaszaró hülyék eltartása és eltakarítása szintén a ti feladatotok lesz, kivéve ha visítva szanaszétszaladtok mint a galandférgek, mert akkor jönnek a takarítók :)

Sírköves Slomó 2013.10.19. 01:23:06

@rockjano: A sokkal többenre meg a nagyon sokra sem látni esélyt sem. Csoda kell hogy ne legyen fidesz 2/3, aminek nem örülnék. De szoclib kormányt soha többet.

A múlt ciklusban ennyivel a választások előtt a fidesz 2/3ra állt a kk-kban, és nyert minden önkormányzatban.
Ez a körzet sem volt soha jobbos, hanem összevissza szavazott.

Sírköves Slomó 2013.10.19. 01:24:46

@P.Freddy: Az még semmi. Megint lesz békemenet amin többen lesznek mint a 2010től mostanáig megrendezett ballib tüntetéseken összesen.

P.Freddy 2013.10.19. 01:29:56

@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

Te jó ég. Honnan a faszból loptatok annyi pénzt már megint, hogy százezer embernek kifizessétek az ötezres napidíjat + buszozás + kaja + kannás bor + zászló + spontán funérlemez tábla ???

P.Freddy 2013.10.19. 01:51:49

@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

Remélem megcáfolsz, de egy borzasztó dologra jöttem rá: a békanyálmenet spontán tábláit, amit ugyebár közpénzből lopnak össze a magukat "civileknek" hazudott Orbánseggnyaló CÖF-ösök, a végén a Fidesz szétosztja tüzifaként a bajai (éa a többi) hűséges nem ma barnult szavazóiknak?

És Bájér, Orbán és a többi patkány képeit leégetik előtte a máv-tól lopott rézdrótos szigetelésekkel együtt, vagy mennek azok is a kályhába, a gyerekek szemeláttára?

lobaszopiatej 2013.10.19. 02:35:19

"nem lesztek átbaszva" - na ebből olyan mém lesz mint a nokiásdobozbul

Blogger Géza 2013.10.19. 02:54:32

@ob.szerver: Nem tudok róla, hogy bárki is cáfolta volna, ez közkeletű tény volt, amit lehetetlen volt letagadni.

Blogger Géza 2013.10.19. 02:58:41

@ob.szerver: Hol van ezen a felvételen pártigazgató? Van rajta pár MSZP-szimpatizáns meg egy ismeretlen ember, akinek semmi köze a Fideszhez - eddig legalábbis senki nem tudta megmondani, mi köze lenne hozzá... Ez inkább belső cigány ügynek néz ki. Lehet, hogy a cigány vezetők valóban így veszik rá az embereiket a szavazásra, de hogy ennek bármi közvetlen köze lenne a Fideszhez, az még nem látszik.

Blogger Géza 2013.10.19. 03:03:06

@rockjano: Na most ha jól értem amellett érvelsz, hogy nem történt meg a csalás, merthogy a Fidesz semmiféle pénzt nem küldött senkinek. Oké, értem, de akkor megint az marad, hogy ez valami cigány belharc.

Rwindx 2013.10.19. 04:00:51

Jah, bemegyek egy helységba hol elég nyilvánvakóan korrumpálni szeretném az egész társaságot, akkor teljesen természetes hogy egy kis faszkalap állva (fejek felett) filmezzen mindent és senkinek nem jut eszébe minimum elhajtania picsába.

Cormorant 2013.10.19. 05:07:58

@mutymurutty: Ez külföldiül van, ezért a "Jelentés" a vezetékneve:)

☉ ☾ 2013.10.19. 07:25:04

A hozzászólások alapján kb. 5 fizetett fidSS bértollnok/troll maradt csak védeni a védhetetlent.

...jó volna ám az ilyen blogokban kimosni a gennyes részeket, mert így nem marad értelmes párbeszéd, csak ez a jobboldali szánalmas terelés. Az meg kinek kell?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.10.19. 08:09:31

@Cormorant: Ja értem. Akkor a Taváris a keresztneve. Bocs, egyszerű jó kommunista fidesz szimpatizánsként ezt nem tudtam. De jó, hogy szólsz.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.10.19. 08:23:06

az nem egészen világos számomra, hogy miért veszi fel ezt valaki? Illetve miért hagyja felvenni a másik valaki?!

ob.szerver 2013.10.19. 08:45:49

@doggfather:

A kérdés jogos. De mérget vehetsz a következőkre:
1. Ez a HVG-sekben is felmerült
2. Megnyugtató magyarázatot kaptak rá, különben nem teszik közzé.

Szerintem hétfőre megkapod a választ.

rezvez 2013.10.19. 08:48:52

"‘A dolgok nem olyan egyszerűek, Rebbe. Bizonyos események megtörténtek, azonban nem igazak. Más események igazak, azonban sohasem történtek meg.’”
(Ellie Wiesel, de nekem Húgyos Józsi jut eszembe róla)

Zoltan777 2013.10.19. 09:53:08

Engem csak az érdekel, hogy, aki beveszi hogy a jó népek kamera előtt fizetik le egymást (egyértelmű h nem rejtett), az hogy a francba tud ilyen kevés neuronnal önellátó lenni?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.10.19. 11:56:01

@ob.szerver: nem akartam azt sugallni, hogy kamu lenne, hanem, hogy nagyon ostoba emberek vannak.