CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Lecsukják Németh Szilárdot?

2014. április 04. 05:59 - csú

NSZ-szuper-EZ.PNGNehéz hónapok, évek várnak Németh Szilárdra, Csepel jelenlegi fideszes országgyűlési képviselőjére, rezsikommandósára, ha vasárnap nem választják meg honatyának. Erre olvasónk hívta fel a figyelmet. Ha sem egyéniben, sem listán nem kerül be a parlamentbe, akkor számára vége a következmények nélküli kiskirálykodásnak. Elveszti viselt dolgainak legfőbb mentsvárát, pajzsát, menedékét, a mentelmi jogot. Megfosztják attól a kiváltságtól, amely ma minden képviselőt megillet. (Büntető eljárást – a tettenérés kivételével – országgyűlési képviselő ellen csak akkor lehet lefolytatni, ha a parlament a képviselők kétharmados szavazatával úgymond kiadja a meggyanúsított honatyát.) A most záruló fülkeforradalmi ciklusban a Fidesz alaposan visszaélt ezzel az előjoggal. Ellenzéki képviselőket minden további nélkül kiadtak az igazságszolgáltatás gépezetének, fideszest azonban csak egyszer, Megyes Tamás volt esztergomi polgármester esetében, amikor már elsikálhatatlan biztosítási csalásról volt szó.

Németh Szilárd a mentelmi jog nélkül a rettegett csepeli terror házi főnökből nyüszítő törpévé válik, kipukkadt narancsos lufi lesz. Szintén olvasónk emlékeztetett arra, hogy már négy-öt évvel ezelőtt is indítottak büntető ügyeket Németh Szilárd ellen, ám ezeket képviselői mentelmi joga miatt nem folytathatta le a rendőrség, illetve az ügyészség. Ez a tény sem változtat azon, hogy egyes bűnügyi papírokon a titulusa nem polgármester vagy képviselő, hanem Németh Szilárd vádlott. A mentelmi jog elvesztése után ezeket az ügyeket jogerős bírósági döntésig fogják vinni. Olvasónk tájékoztatása szerint több olyan eljárást is megindítottak és  a mentelmi jog alkalmazása miatt felfüggesztettek, amely végén Németh Szilárd vádlott egy-két éves fogház- vagy börtönbüntetést kaphat. Négy évnyi csepeli pénzszórásáról még nem is beszéltünk. Nem rég önkormányzati hűtlen kezelés miatt érkezett feljelentés a csepeli rendőrségre, és úgy tudjuk, hogy ebben Németh Szilárd is érintett csak úgy mint a Pestszentlőrinc – Csepel tengely néven elhíresült pénzleosztó históriában, amelyben Werner Péter, a Városgazda Zrt vezérigazgatója, Németh Szilárd jutalmakkal , közpénzből futtatott Chevrolettel és másokkal kistafírozott kegyence az egyik központi figura.

Németh Szilárd nyakló nélkül jelentgetett fel másokat. Most azért retteghet, hogy mi lesz, ha elveszti mentelmi jogát. Nem csoda, ha minden elképzelhetőt és elképzelhetetlent megtesz újraválasztásáért, kiváltságainak megőrzéséért. Sorsa azonban a soroksáriak és a csepeliek kezében van.

L U X

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr15911113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsepeliBlogos 2014.04.04. 08:32:15

Informátorunk szerint:))
Egy cellába ültetik majd csenteckivel,a műfüvessel- jó meccs lesz.
Megy velük HGY is, aki egy rakás eurót veszített el a Lajtán túl.(vagy kezelt)
Informátorunk szerint.

hammurabbi 2014.04.05. 09:21:02

@Böszmelopás 14,9%. Szavazz hogy meg legyen nekik!!:

Miis a bajod a komcsikkal?...gondolom azokkal akik elárulták azt a csodálatos eszmét és eladták magukat a FideSSnek Pozgaytól Pintéren át a többi scheggnyalóval.

hammurabbi 2014.04.05. 09:22:25

Kormányváltók figyelmébe!
Lépjetek át a FideSS 2010-el azonos újabb választási sárdobáló ámításán-emlékeztetőul:Sukoró,tábornokok,Hunvald ügy stb utólag derült ki mind-mind ártatlanok - Simon ügyön hamar kipukkadt az őszödi beszéd,még hamarabb a Zusi ügy ,de még ezek előtt nem jött be rizsacsökkentési ámítás ,hát beújították a Simont,de így ugrott a pártpénz variáció amit a FideSS rá akart húzni az MSZP-re.
Most ezzel mint anno Szabadival ,járatni fogják Simont mindennap szíjon a választásokig ,oszt jónapot!...pianó...
A FideSSnek nincs halván fingja sem,terve se,ahogy még senki jobber nem tudott válaszolni,nyertek ok,mit csinálna a pangó ,leépült gazdasággal,amit csak az autógyárak tartanak fent a víz felett a megfulladástól,vagyis az államcsődtől,a nem hitelező bankokról ,ezek mind Orbán miatt nem működnek,a munkanélküliséggel,a csúcs államadóssággal,a minus GDP-vel,a szegénységgel,a kimenekült dolgozókkal,a dollárhitelekről és most hozzá a 25 évre az atomerőmű miatt még jobban eladósított országgal.
Na és az Orbán miatt megromlott EU és USA kapcsolatokkal?
Mert eddig még senki nem válaszolt,előre szólok ,hogy a"szebb jövőt"nem nyerő..
NOS?"
Ezeket mégeccer SOHA!

Simonnak jobb lett volna Kaya Ibrahim útlevelét használni, abba nem mert volna a magyar ügyészség belekötni.... csak hát Kaya útlevele valamelyik FideSS pártvezető széfjében csücsül..

www.youtube.com/watch?v=_hQh4262aDc

Jó lett a klip mindent elmond múltról jelenről ez van sajnos...ennek kell véget vetni ápr.6-ával .
1998 tavasz - nyer a FideSS - felélik,szétosztják a Bokros csomag eredményeit,becsapják a népet a devizahitelekkel ,a 12 állami gazdaság lenyúlásával kezdődik a szabadrablás.
2010 tavasz - nyer a FideSS lásd a manyuptól a trafik,föld takarék ,KÖZGÉP,stadion mutyisztán,rizsacsökkentés böff,a háromszoros bóvli ,Paks,történelmi csúcson az államadósság
2010 ősz - ÖNK. nyer a FideSS - vörösiszap ár,közmunka,Mészáros Lőrincek,Papcsákok ,Rogánok,Kósák magukévá tették a városokat ,adósságok milliárdjaival amit ma velünk fizettetnek meg.

2014 tavasz - nyer a FideSS - ??????? ár??????

Mi lesz az ÁR vajjjjjjon ???
Vegyétek már észre balfäsz/birka magyarok hogy Isten nem írhattya fel az égre, felhőkkel szájbarágósan hogy ebbe "beledöglesz magyar!"
Ő JELEKET szokott küldeni... ennyi intelligenciát feltételez...
Az X-et a 17-esre és
Orbán meg békamenetes horda bekaphattyahahahaaaaa......

Kopasz Béla 2014.04.06. 00:47:37

@Böszmelopás 14,9%. Szavazz hogy meg legyen nekik!!:
Ha soha többé kommunistákat, akkor mit keresel a Fidesz oldalán. Ott a legtöbb .
süti beállítások módosítása