CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Megbénult okmányirodák újraélesztve

2014. július 08. 18:14 - csú

Dühös.PNGAz egész országban leállt az okmányirodák informatikai rendszere kedd reggel. az okok vizsgálata és a magyarázkodás azóta is folyik és várhatóan folytatódik a következő napokban is. 
Az okmányirodai ügyintézés országosan 12 óra 40 perctől újra elérhető, a szolgáltatók a technikai hibát elhárították - közölték a Klubrádió megkeresésére a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala.
Az átmeneti szünetre való tekintettel a KEKKH Személyes Ügyfélszolgálata (1133 Budapest, Visegrádi utca 110.) a mai napon megnövelt nyitvatartással éjfélig várja az ügyfeleket a közigazgatási ügyeik intézésére, kivételt képeznek azon ügyek, amelyek napközben is működtek (hatósági erkölcsi bizonyítvány, elkészült okmányok átvétele). 
(Klubrádió)
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr206485479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása