CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Népszavát Gábriel arkangyal kezébe! Lendvai Ildikó írása

2014. július 12. 05:59 - csú

Lendvai Ildikó ír-255.pngA kormány olyan szorgalmasan irtja a nekem fontos dolgokat, hogy összeomlott az időbeosztásom. Szerda este szerettem volna elmenni az Emlékmű ellen tiltakozni, majd az ottaniakkal együtt Iványiékhoz, hogy kifejezzük szolidaritásunkat az egyházi jogaitól ismét megfosztott közösséggel. De nem tudtam, mert már elígérkeztem az állami hirdetések visszatartásával kivéreztetett Népszavával szolidáris rendezvényre.

Nem akarok morbid lenni, de vagy kollektív (szociális)temetést rendezünk mindennek, ami szép, jó vagy érdekes még (ld. 'A sírt, hol nemzet süllyed el...), vagy valahogy mégis megállítjuk az önfeledt gyilkolászást.

Amúgy a Népszava esten is szóba került: amikor a németek 1944.március 19-én bejöttek, jó katonai szokás szerint azonnal megszállták a stratégiailag fontos pontokat: pályaudvarokat, hidakat, repülőteret. Meg a Népszava szerkesztőségét. Tudták, hogy ez stratégiailag legalább olyan fontos. Lehet, hogy szegény Gábriel arkangyalnak egy Népszavát kellene a kezében tartania? (Forrás: Lendvai Ildikó Facebook oldala)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr206501307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása