CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Gyomor és forgatás

2014. július 30. 04:00 - csú

Box-333_1.pngOrbán sajtófőnöke szervilis bunkó, a Magyar Nemzet hazug. Nem szállunk vitába az állításokkal, de meg kell jegyeznünk, ahhoz végképp nem vagyunk hozzászokva, hogy ezt ők egymásról állítsák.

Nemes egyszerűséggel lebunkózta, agresszív szervilis embernek nevezte vezércikkében a Magyar Nemzet a kormányfő sajtófőnökét. A lap szerint ugyanis Havasi Bertalan Tusványoson a nagy tülekedésben szándékosan gyomron vágta könyökkel a miniszterelnökről képet készítő fotóriporter munkatársukat.

A cikkre gyorsan reagált a sajtófőnök, aki legott lehazugozta a jobboldali, a kormánytól és a kormányfőtől távol éppen nem álló lapot.

Ízlelgetjük a közölteket: a Magyar Nemzet hazug, Orbán sajtófőnöke szervilis bunkó. Nem szállunk vitába az állításokkal, de meg kell jegyeznünk, ahhoz végképp nem vagyunk hozzászokva, hogy ezt ők egymásról állítsák.

A Magyar Nemzet részéről az Orbán-kormánynak való beszólás (építő kritika) új keletű ugyan, de nem most vette kezdetét, hanem a reklámadóra adott válaszával. Ezért is kezdődik azóta minden újabb beszólás után agyalás arról, hogy akkor ez biztos a laptulajdonos Simicska ellencsapása a gazdasági hatalma megnyirbálására.

Tanulhatunk olvasni a sorok között, de reméljük, hogy a cikk tényleg arról szólt, amiről, és azért született, amit leírt.

Kötve hisszük, hogy eddig nem talált kritizálnivalót a jobboldali lap a kormánya viselt dolgaiban, de ha ezt végre időnként megírja és megírhatja, az már önmagában nagy előrelépés. A tusványosi tusakodásról (is) írt vezércikknek nem az a legfőbb konklúziója, hogy Havasi Bertalan szervilis bunkó.

Lukács Csaba ugyanis azt írja, hogy a miniszterelnök körül riasztóan megnőtt a meglehetősen szervilis, ám a világ felé buta agresszivitást mutató emberek száma. Ebben teljesen igaza van. Csak éppen nem mostanság nőtt meg. Már jóval korábban is riasztóan sokan voltak.

Forrás: nol.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr936556783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása