CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Horváth Gyula: Pofon a pöffeszkedőknek

2014. október 08. 04:24 - csú

A Fővárosi Választási Bizottság immár második alkalommal semmisíti meg a Fidesz csepeli vezetőinek kezdeményezésére meghozott helyi határozatokat. Ebben a hírben az a kirívó, hogy Csepelen hibásan működik a Helyi Választási Bizottság.

Választási bizottság HVB.PNGValószínűleg azért, mert úgy, mint minden mást, a csepeli HVB-t is elsősorban a párthűség alapján állították össze. Nem lehet ugyanis véletlen, hogy második alkalommal volt kénytelen a másodfokon eljáró szervezet egyhangú szavazattal, megszüntetni a Csepelen többségi szavazással  meghozott választási bizottsági döntést. A most regnáló vezetők a bizottság összeállításánál ugyanis - ugyanúgy, mint az összes többi döntéseiknél- csak a maguk álláspontját hagyták érvényesülni. Az ellenzéktől jövő érveket megfontolás nélkül leseperték, és a megszokott gőg felsőbbrendűségével, erőből diktálták a HVB névsorát is.

Képviselőtestületi többségüket kihasználva a szakmaiságot félrelökve, úgy látszik mintha pártkomisszárokat és lekenyerezett szolgalelkeket ültettek volna olyan beosztásba, ahol a szabad egyéniségnek, a jogérzéknek és a demokratikus gondolkodásnak kellett volna érvényesülnie. Úgy látszik, hogy a lekötelezettség és a félelem vegyesen dominál a bizottság Fideszes jelöltjeiben.

A két visszautasított határozat azt az érzést kelti mintha a csepeli HVB-ben nem törődnének kellően a jogszabályokkal, demokratikus értékekkel, igazsággal és főleg nem egy másik emberrel, szervezettel. E helyett, (úgy néz ki) hogy Fidesz és annak csepeli megtestesítője, Németh Szilárd és Borbély Lénárd akarata érvényesült kizárólag. Ilyen a demokrácia és a jogkövetés Fidesz módra?(!)

Ezt azonban egyre kevesebben veszik be. Nem csak hazánkban, hanem a demokratikus világban is.

Nem csoda, hogy kipenderítették Navracsicsot is az EU Bizottsági meghallgatáson.

Szégyenpadra ültetve ezzel megint Magyarországot.

Valószínűleg nem azért, mert a tárgyi tudása volt kevés, hanem azért, mert a hitelessége volt egyenlő a nullával. Az ugyanis, aki oszlopa egy tagállamban a demokrácia lebontásának nem lehet egy értékekre épülő vezetői grémium tagja. Így vélekedik a becsületes és elvhű jobb és baloldali egyaránt egész Európában és Csepelen is.

Így kéne vélekednie mindenkinek, aki a közösség megbízásából tevékenykedik. Látni kell, hogy az erőpolitizálás és az átverésre, kibabrálásra épülő politika rövid életű. Lehet hazudozni nyakló nélkül csak azért, hogy bizonyos hatalmi funkciókat betölthessenek és a pénzcsapokat a saját zsebük felé irányítsák, de ez egyszer befejeződik és közeleg az idő, amikor a kérdésekre igazi választ kell adni.

Egyre több jel mutatja kétarcúságukat.

Csepelen négy évig semmittevéssel múlatták az időt. Pöffeszkedtek autóikban és rá se hederítettek az itt lakókra. Off-shore lovagoztak, kommunistáztak tettek helyett, kirúgtak, és átvertek munka helyett! Ez volt tevékenységük.

Ezt színezik plakátokon, drága kiadványokon. Azt méregették, hogy milyen mértékben tudják elfogadtatni a lakossággal a fehérről, hogy fekete. Néha, azonban vigyorukban kimutatták a foguk fehérjét. Mint tegnap, amikor azért, hogy egyik társuk háza előtt ne közlekedjen autók sokasága „fényjelzős sarkantyúkkal mesterséges útzárat alkottak”.

Nem törődtek vele, hogy a déli agglomeráció és Csepel forgalmát megbénítják, emberek százait hozzák kellemetlen helyzetbe azért, mert elkéstek a munkából. Betegeket, mentőket, orvosokat tettek mozgásképtelenné azért, hogy ne bántsa a Fideszes képviselő asszony fülét a zaj.

Pedig szombaton még nagy csinnadrattával, meg szirénázással hirdették legújabb hazugságukat, hogy mentőt vettek a népnek! A sziréna a katasztrófát jelezte szombaton is.

Amennyiben el akarjuk kerülni a közelgő bajt, nem hagyhatjuk ezt a beteges, hazudozó, érzéketlen csapatot tovább uralkodni Csepelen!

Forrás: Horváth Gyula blogja

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr476768879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása