CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Dobák István: Az együttműködésnek nincs, nem lehet alternatívája

2014. október 16. 12:43 - csú

Dobák István_2.PNGDobák István, az MSZP Csepeli Szervezete elnökségének tagja tegnap a saját Facebook oldalán a következőképpen mondott köszönetet mindazoknak, akik őt a Szövetség Csepelért jelöltjeként október 12-én önkormányzati képviselővé választották a 3. számú egyéni választókerületben. A képviselő írását változtatás náélkül közöljük:

"ÉN A CSEPELI DEMOKRATÁKNAK ÉS AZ ÖSSZEFOGÁS PÁRTJAINAK KÖSZÖNHETEM GYŐZELMEMET. AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSNEK NINCS, NEM LEHET ALTERNATÍVÁJA!

ISMÉTELT KÖSZÖNET. TISZTELT VÁLASZTÓK!
Kedves Lakótársak!
Az október 12-i önkormányzati választásokon az Önök bizalmából lettem az Erdősor úti lakótelepen élők önkormányzati képviselője. Köszönöm a választások előtti biztatásukat, javaslataikat, végül vasárnapi szavazataikat. Köszönöm a Csepelen megvalósult baloldali összefogás pártjainak, az Együtt – a Korszakváltók Pártja, a Párbeszéd Magyarországért és a Demokratikus Koalíció csepeli szervezetei aktivistáinak tevékeny közreműködését, segítségét, valamint saját pártom, az MSZP csepeli szervezete tagjainak, a kampányomat fáradhatatlanul segítőknek a sokoldalú támogatását.

Utoljára, de nem utolsósorban dr. Szabó Szabolcs országgyűlési képviselő és Tóth Mihály polgármester sokoldalú segítségét. 

Önkormányzati képviselői munkámat mindig szolgálatnak tekintettem. A lakótelepen élőként a következő időszakban is az itt élő valamennyi lakótársam, a csepeliek egészének érdekét fogom szolgálni a képviselő-testületben és az önkormányzati tevékenységem során. 

Tisztelettel és köszönettel:
Dobák István"

Szövetség Csepelért.PNG

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr216798159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása