CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

T É B O L Y

2014. december 12. 04:24 - csú

teboly.PNGA Fidesz-frakció támogatja Kocsis Máté józsefvárosi polgármester azon javaslatát, hogy a 12–18 éveseket drogszűrésre kötelezzék, viszont az újságírók és a politikusok esetében további egyeztetések szükségét látják, mert jogi problémák adódhatnak. Nehéz volna azonosítani, hogy mennyivel okoz komolyabb jogi problémát egy újságíró, ne adj’ isten, egy politikus kötelező szűrése, mint egy gyereké, de bíbelődjenek ezzel a jogászok.

Megoldják majd, hogy az ellenzéki újságírók és politikusok szűressenek, a többiek mentesüljenek a procedúra alól.

Ennél sokkal fontosabbról van szó. Eljött a pillanat, hogy rögzítsük: a helyzet most már egészen rémisztő.

A kormány kormányzásképtelen, a külpolitikai kényszerek és a belső háborúk miatt a rendszer lefagyott. Kormányzás helyett kényszerű ötletelés zajlik, amely a kormányzás látszatát keltheti. Ezt csak fokozza a Fidesz képviselőinek elbizonytalanodásából eredeztethető agresszivitás. Ennek jegyében tehet az oktatásban bármit Balog Zoltán, ami csak eszébe jut, ennek jegyében vezetik be a vasárnapi zárva tartást, hiszen valamely kereszténydemokrata épp ezt látja jónak, és pechünkre Kocsis Máténak is volt egy remek ötlete, miután kerületében szétverte azt a szolgálatot, amely túlélési esélyt kínált a drogosoknak.

Nem, ez nem kormányzás. És ez nem társadalompolitika. Ez már csak részben ideológia – valójában a lényeg az, hogy már nincs gátja a tébolynak.

Figyeljünk egymásra: ebben az országban most bármi megtörténhet. (nol.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr846972041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása