CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szenteczky János: Felmelegítve az újratöltött vád sem jó

2015. február 06. 13:26 - csú

szenteczky-sajatja.jpg "A csepeli önkormányzat információi szerint hűtlen kezelés miatt vádat emelt ellenem az ügyészség. Az üggyel kapcsolatban nyilatkozni nem tudok, mert a vádiratot én még nem kaptam meg. Kérdés, a feljelentő hogyan szerezhetett tudomást hamarabb a vádemelésről, és hogyan hozhatta azt hamarabb nyilvánosságra, mint maga a vádlott?

A történtek mindenesetre korábbi nyilatkozatomat támasztják alá: több MSZP-s politikushoz hasonlóan ellenem is koncepciós, lejárató eljárás folyik. Az ún. lakásügyben az ügyészség egyszer már ejtette a velem szembeni vádat. Most hirtelen megváltoztatták a korábbi döntést, és újra elővették az ügyet.

A csepeli Fidesz ellenem indított eljárásainak eddigi mérlege: 42 ügyben tettek feljelentést, 38 esetben el sem indult a nyomozás vagy bűncselekmény hiányában szűnt meg az eljárás, a maradék 4 ügyben vagy felmentettek, vagy folyamatban van az eljárás, vagy – mint a mostani ügyben – még a vádiratot sem kaptam meg.

Eddig is mondtam, most is mondom: nem vagyok bűnöző és nem követtem el bűncselekményt. Hiszek az ártatlanságomban és bízom a független magyar igazságszolgáltatásban, valamint abban, hogy egy felmelegített váddal nem tud a Fidesz ráfedni az V. kerületi önkormányzat milliárdos ingatlanbotrányaira, amelyektől hetek óta hangos a sajtó.

Szenteczky János,
a csepeli MSZP elnöke
a budapesti MSZP társadalompolitikai alenöke"

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr357146953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása