CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Miattuk retteg Simicska? Rejtélyes halálesetek, hihetetlen magyarázatok

2015. február 17. 01:47 - csú

nevsor.PNGÖngyilkos sztárkönyvvizsgáló, simlis koronatanú, választások előestéjén halálra gázolt ellenzéki polgármesterjelölt, az állammal kötött cégeladás után váratlanul elhunyt makkegészséges középkorú vállalkozó – dióhéjban ez az elmúlt évek különös haláleseteinek története. Most a partvonalra szorult egykor befolyásos fidesz-közeli pártgazdaságis főoligarcha, Simicska Lajos érzi veszélyben az életét, ezt ő maga mondta emlékezetes média-ámokfutása során.

Azoknak a névsorát, akiknek a halála megítélése szerint magyarázatra szorul, Juhász Péter (Együtt) V. kerületi önkormányzati képviselő posztolta ki nemrégiben a Facebookra azzal a kommentel, hogy ő nem kíván öngyilkos lenni, s folytatja a belvárosi ingatlanbotrány feltárását. Az Átlátszó összefoglalójából kiderül: van olyan a halálesetek között, ahol viszonylag elfogadható a hivatalos magyarázat, akad azonban, ahol finoman fogalmazva is elkellene még némi információ a tisztánlátáshoz.

A nagy tanulság pedig az, hogy nem csak pisztollyal (tőrrel, méreggel stb.) lehet ölni: a kétségbeesésbe hajszolás is egy módszer lehet a sok közül.

Megdöbbentő, elgondolkodtató részletek az ÁTLÁTSZÓ.HU-BAN ITT OLVASHATÓK

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr697177201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása