CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

KDNP-s szál a brókerbotrányban, avagy akinek vaj van a fején...

2015. április 16. 03:04 - csú

A magyar közmondás szerint: akinek vaj van  a fején, az ne menjen a napra...

broker.PNGCsaládi kötelék fűz egy KDNP-s képviselőt a Buda-Cash Brókerház vezetőjéhez – írja a Blikk. Hargitai János lánya, Linda a brókercég vezérigazgatójának, Tölgyesi Péternek az élettársa, aki március elejétől előzetesben ül.

„Nem tudtunk semmit, váratlanul ért a brókerbotrány. A lányom sem sejtett semmit – mondta a Blikknek a politikus. Állítása szerint alig ismeri a lánya élettársát, maximum háromszor találkozott vele. (A Blikk.hu előzőekben jelzett oldala tegnap elérhetetlen volt.)

„Ha tudtam vagy sejtettem volna, hogy egy csalóról van szó, akkor gondolhatja, megóvtam volna tőle a lányomat” – mondta a politikus, és hozzátette:

Tölgyesi nem élt nagy lábon, semmi gyanúsat nem látott életvitelében.

A lap hozzáteszi: Hargitaiéknak pár hónapja gyerek született, a politikus lányának most egyedül kell nevelnie a kicsit. A gyermek édesapjának hétfőn hosszabbította meg a bíróság július közepéig az előzetes fogva tartását. Hargitai János azt is elárulta a Blikknek, hogy két éve kezdődhetett lánya és a Buda-Cash-vezér kapcsolata.

brokeres.PNGA KDNP-s politikusnak egyébként 46 millió forint értékű értékpapír van feltüntetve a vagyonnyilatkozatában. Állítása szerint azonban soha nem volt befektetése sem a Buda-Cashnél, sem a Quaestornál.

Szintén a Blikk információi szerint az előzetesben ülő Quaestor-vezér, Tarsoly Csaba személyi titkárának, Mikuska Zoltánnak Polt Péter legfőbb ügyész lánya a párja.

Mikuska a Miniszterelnökségről igazolt át a Quaestorhoz valamivel több mint három évvel ezelőtt. A Hivatalos Értesítő szerint 2012 januárjában közös megegyezéssel távozott a kormányzati csúcsszervtől, ahol osztályvezetői beosztásban dolgozott több mint egy évig.

Azóta Tarsoly jobbkezének számít a cégcsoportnál, még a Győri ETO-nál is tanácsadóként szerepelt, többször is képviselte a klubot- írja a lap. Hozzáteszik: a kapcsolatot Mikuska Zoltán Facebook-oldala is megerősíti, közös nyaralásos képek szerepeltek rajta, mielőtt elérhetetlenné tették az oldalt. Miután a lap munkatársai keresték az érintetteket, Polt lánya is változtatott Facebook-profilján: eltűnt a közös kép, amelyen a párja éppen puszit ad neki - írja a Blikk. (ATV.HU)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr337370028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása