CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Maguk alatt vágják? Hullik a forgács Csepelen

2015. április 26. 05:37 - csú

gallyazas.PNGA Kossuth Lajos utca felújítása gőzerővel folyik. Ez a buzgalom péntek délelőtt is jól látható volt a Kossuth Lajos utca és az Ady Endre utca kereszteződésében.

A felújítás abban öltött testet , hogy az úttest és a járda közötti zöld területen kivágtak néhány fát. Sivított a motoros fűrész, és sírtak a fák.

Az utcán közlekedők pedig döbbenten álltak és nem igazán értették miért történik mindez. Én sem. Az egyik munkás kérdésemre azt válaszolta, hogy az önkormányzat X-et rajzolt a fákra, őket pedig felbérelték, hogy a megjelölteket vágják ki.

Érti a kedves olvasó? Az önkormányzat vezérkara, a városvzetés rámutat valamire vagy valakire, megjelöli és azt el kell tüntetni.

Furcsa gondolkodás! Így kell ennek működnie  Csepelen? Az eltüntetéshez, a kivágáshoz elég egy X ? E szerint, valamint a Csepeli Hírmondóban és a csepel.infón megjelenő cikkekben és fényképeken megjelölt személyeknek el kell tűnnie Csepelről? Csak azért mert mást gondolnak, vagy netelántán útban vannak a helyi hatalomnak? Ezt az új szellemiségű gyakorlatot sehogy nem veszi be a gyomrom! A választott vezetők az őket   megválasztó néppel nem óhajtanak szóba állni. Nem fecsérlik idejüket mindenféle buta vitákra. Megjelölnek és utána jöhet a  „láncfűrészes brigád”!? Ki vagytok X-elve és kész!?

Diktátorok egyik kedvenc szálló igéje:  ”Ahol faragnak , ott hullik a forgács!”  Mutatnak, jelölnek és vágnak. A vége mindig ugyanaz: maguk alatt vágják...

Kál Károly

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr177396514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása