CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Döbbenet a csepeli Kossuth Lajos utcai felújítás után a burkolat miatt

2015. június 02. 09:09 - csú

stop221.jpgOlvasónk levelét változtatás nélkül közöljük. A polgármesteri hivatal válaszával is ezt tesszük majd.

Az e-mail így szól:

Sziasztok,

Mióta széttúrták a Kossuth utcát, nemigen járok arra, a Táncsics és a Gubacsi híd a fő közlekedési irányom. Ma reggel viszont el kellett sétálnom a Szent Imre tér és a Karácsony Sándor utca közötti szakasz mellett, és döbbenten láttam az "elkészült" (?) utcát. Emlékszem, 1-2 hete még lövészárkok voltak itt, ma egy toldozott-foldozott, rettenetes burkolatot láttam. Ez a burkolat, ebben a formában - így ránézésre - egy évet sem fog bírni, szerte-széjjel hullik majd. Az említett szakasz kivételével a többi részt (a Pláza-víztorony felé, illetve a Szent Imre téri, és az onnan a Szabadkikötő felé eső szakaszokat) nem láttam, nem tudom, hogy állnak a munkákkal.

Ha esetleg lenne egy kis indíttatásotok, örömmel olvasnék arról, hogy egyáltalán minek is kezdtek hozzá a túrásnak, mi volt a cél, és milyen lesz az elkészült út. Így marad, ahogy ma láttam, vagy ez még csak félkész?

Üdv:

Zoltán

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr937511200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása