CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kijózanító titkolózás

2015. június 15. 05:57 - csú

borbely_a_gyanakvo.PNGMegdöbbentő, de már 142 napja nem tudjuk, mi lett Borbély Lénárd  ittas vezetésének következménye?! Mint ismeretes, Csepel polgármesterét idén, január 25-én ittas vezetésen érték Ferencvárosban. Borbély urat először az index kérdezte meg, mi lett az ügyből, mire, válasz helyett, január 10-én, közzétett egy közleményt. Ebben, elismerve a tényt, családi okokra hivatkozva elnézést kért a csepeliektől.

Azóta, több képviselő-testületi ülésen nem engedte napirendre venni az ellenzéki képviselők kezdeményezését: a testület előtt adjon számot a történtekről, következményeiről. Blogunk több írása is foglalkozott az ittas vezetéssel, de Borbély Lénárd, Csepel polgármestere hallgat! 

Hallgat azonban a rendőrség, illetve az ügyészség is. Miért? Mert egy fideszes polgármesterről van szó? A csepeliek viszont, immár 142 napja nem tudják milyen „eredménye” lett polgármesterük ittas vezetésének, lezárta-e már ügyét a rendőrség, s vannak-e a döntésnek következményei polgármesteri tisztségének ellátására? Vajon ki a felelős a joggal várt tájékoztatás elmaradásáért?

Vagy 142 nap alatt nem lehet lezárni egy közszereplő ittas vezetésének vizsgálatát?

V OX

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr887533974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása