CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

EDDIG ÉS NE TOVÁBB CSEPELEN!

2015. szeptember 13. 13:42 - csú

stop-tabla_1.PNGA csepeli önkormányzat által működtetett, áttételesen a csepeliek, így az általam is finanszírozott csepel.hu című. honlap, a szeptember 12-én vagyis tegnap közölt, újság szerkesztőség ellen mozgósító CÖF „Felhívás!” – sal példátlan módon megtámadta a csepelieket, tehát engem is.

A közismerten jobboldali kötődésű, időnként szélsőséges nézeteket képviselő szervezetnek,  közleményeinek semmi köze a sokféle nézetet ötvöző csepeli önkormányzathoz. 

Elegem van abból, hogy a közpénzből fenntartott, gyakorlatilag csak a jobboldali politikát megjelenítő hivatalos fórum politikai agitációt fejt ki az önkormányzat honlapján. Elegem van a szélsőséges nézeteket, szélsőséges véleményeket is tálaló internetes lap hírhamisításaiból. Elegem van az általa közvetített gyűlöletpropagandából!

Tiltakozom a CÖF felhívásának önkormányzati weblapon történt közzététele, a független sajtó ellen indított hazugságpropagandához való csatlakozása miatt.

VOX

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr27784614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása