CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli versenyző, Mórádi Zsolt különleges rekordot ért el

2015. december 07. 03:05 - csú

moradi_zsolt-_csepeli_kick-box.PNGA dublini világbajnokságon Mórádi Zsolt, a csepeli Halker-Király Team versenyzője megszerezte 8. világbajnoki címét, ezzel ő lett minden idők legeredményesebb kick-boxosa.

Mórádi Zsolt a point-fighting szabályrendszer 84 kg-os súlycsoportjában győzte le az írek nagy kedvencét, Robbie McMenamy-t. Ez a győzelem azért is kiemelkedő, mert egy héttel a világbajnokság kezdete előtt Zsolt részleges izomszakadást szenvedett, ezért megfelelően edzeni sem tudott a torna előtt. Számára is kérdéses volt egészen az első mérkőzéséig, hogy megmérettetheti-e magát. Sérülését a legnagyobb titokban tartotta, nehogy ellenfelei tudomására jusson - írja a fightermagazin.hu

Forrás: 21.kerületi ittlakunk.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr438142470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása