CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Fölényes baloldali győzelem Salgótarjánban

2016. február 29. 05:59 - csú

salgotarjani_gyoztesek.PNGFekete Zsolt, a Magyar Szocialista Párt, a Demokratikus Koalíció és a Tarjáni Városlakó Egyesület közös jelöltje lett Salgótarján polgármestere.

A vasárnap esti sajtótájékoztatón Tóbiás József köszönetet mondott Dóra Ottónak, a város előző, elhunyt polgármesterének, amiért elindította a változást, amit ma a város lakói megerősítettek, és köszönetet mondott Salgótarjánnak is, amiért nem engedett a gyűlöletkeltésnek a zsarolásnak és a fenyegetésnek, ezzel a békés építkezést választva.

salgotarjani_gyozo_sajtotaj.PNGTóbiás József, az MSZP elnöke kijelentette, hogy a salgótarjáni választás eredménye egyértelmű válasz volt Orbán Viktor délutáni beszédére. Hozzátette, hogy ez a választás reményt és hitet ad mindazoknak, akik úgy gondolják, hogy le kell váltani a miniszterelnököt, hogy szabadabb, élhetőbb, biztonságosabb Magyarországot teremthessünk.

Fekete Zsolt, Salgótarján frissen megválasztott polgármestere kijelentette, hogy nem csupán azoknak akar polgármestere lenni, akik ma rá szavaztak, hanem azoké is, akik ellene voksoltak, vagy nem vettek részt a választáson. Mindenkit arra kért, hogy hétfőtől dolgozzanak vele közösen együtt a városért. Mert ez a város megérdemli, hogy meginduljon a fejlődés útján – zárta beszédét Salgótarján polgármestere.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr868427326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása