CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Csepeli HÉV helyett pótlóbuszokkal kell utazni ma és holnap

2016. április 02. 00:48 - csú

megafonos-3.PNGÁprilis 2-án és 3-án karbantartás miatt a H7-es HÉV a Boráros tér és Csepel között nem közlekedik, ezen a szakaszon pótlóbusszal utazhattok.

Az autóbusz H7-es jelzéssel a Boráros térnél a 23E járat felszállóhelyéről indul, majd a Soroksári út – Kvassay Jenő út – Weiss Manfréd út – Kossuth Lajos utca – Béla utca – II. Rákóczi Ferenc út útvonalat járja be. Boráros tér felől a pótlóbusz érinti a Völgy utca megállóhelyet is. Csepelen a HÉV állomás mellett, a II. Rákóczi Ferenc úton lehet a pótlóbuszra felszállni a Boráros tér irányába.

A Szigetszentmiklós felé közlekedő 38-as buszcsalád járatainak kora reggeli és késő esti indulásai a csatlakozások biztosítása érdekében pár perccel későbbre tolódnak. (Ittlakunk.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr528553190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása