CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hajtóvadászat egy feltételezett csepeli zajforrás után

2016. augusztus 02. 05:55 - csú

zaj.jpgA különböző dél-pesti (kispesti, csepeli, erzsébeti) fórumokba érkező, meglepően nagy számú beírás szerint olyan brutális hangerejű technoparty volt valahol Dél-Pesten pénteken éjszaka, hogy sokan csukott ablakoknál is képtelenek voltak aludni.

Többen a rendőrséget is értesítették, de ez sem segített, sőt, van olyan, aki szerint a hangzavar csak erősödött hajnalban.

A parti tényleg elég hangos lehetett, hiszen Csepel nyugati részén lakók, és Kispest belsőbb részen lakók is panaszkodtak rá.

A fórumokból nem derült ki egyértelműen, honnan jöhet a zaj, sokan a Budapest Parkra tippeltek, mások a Rióra, voltak, akik a Barba Negrára, de sokan ezeket a helyeket kizárták valamilyen okból. A legvalószínűbbnek jelenleg az tűnik, hogy valahonnan a soroksári Duna-ág csepeli partján volt a buli. (ittlakunk.hu)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr448929340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása