CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kitől védjük meg az országot?

2016. augusztus 29. 04:53 - csú

orban_egyik_legjobb-221.pngHazudnak, reggel, délben, este! Gátlástalanul! Mármint a kormány, s a mögötte felsorakozó Fidesz-KDNP. Bármit hazudhatnak, híveik mindenre vevők, a nagy többség meg hallgat. Ha pedig magyarázkodni kell, a konkrét válasz helyett kommunistáznak, gyurcsányoznak, szoci esetekkel példálóznak.

Mintha bármi is mentené saját bűnüket.

Az például, amit kvótanépszavazás ügyén csinálnak, egyenesen gyomorforgató. Milliárdokat herdálnak el „tájékoztatás” címén, uszításra, az emberek átverésére. Közben milliárdokkal tömik meg saját haverjaik zsebét. Most nem a korrupcióval kiosztott, százmilliárdokra gondolok. A Népszabadság szerint „Több mint 80 milliárdot kaszáltak két év alatt a zömében kínaiaknak és oroszoknak eladott állami kötvényeken Habony Árpád ismerősei, barátai”, a Kajmán-szigeteken, Máltán, Cipruson, Liechtensteinben bejegyzett offshore cégeken keresztül. („Nyolcvanmilliárd a Föld körül”, Népszabadság, 2016. augusztus 25.) S csak most jön a lényeg:

Egy „kisvárosnyi ember, 10 ezer 702 gazdasági bevándorló” kapott ezen időszak alatt hazánkban letelepedési engedélyt, közülük „több százan…muzulmán térségből érkezetek.” Ráadásul 2013-2014-ben Irakból, Egyiptomból a magyar kormány 1000 keresztény arab családot fogadott be, teljes titokban. Aki milliókat fizet, az bejöhet, az is, akiket a kormány hív be, de a szörnyű háború, a pogrom borzalmai elől menekülők nem. Pedig, szemben a haveroknak milliókat fizetőkkel, ők nem nálunk akarnak letelepedni, nem bevándorlók, csak menekültek.

Mellesleg a letelepedési kötvényt vásárlóktól eddig bezsebelt 315 milliárd forint(!) után a „kijelölt” cégek közel 34 milliárd forintnyi(!) kamathoz jutottak, azaz a számítások szerint kötvényenként „csak” 23-29 millió forintot keresnek. Mi pedig elveszítjük a 315 milliárdot, mert azt öt év múlva vissza kell fizetni a gazdasági bevándorlóknak. Fogadni mernék, hogy erre csak az adófizetők fognak ráfizetni. A „Habonyhoz köthető üzletemberek”, akik közül többnek a családtagja „jó viszonyt” ápol „Rogán, Habony és Andy Vajna nőismerőseivel”, meg röhögnek majd az egészen, sőt Orbán Viktort fogják idézni: „harcunkat megharcoltuk, jó mulatság, férfi munka volt”.

A magyarok nagy része – állítólag –, addig is elmegy az október 2-i kvótaszavazásra. Mert törvénytisztelő állampolgár, netán Fidesz-hívő, esetleg becsapott, megfélemlített, állását féltő  ember, vagy csak fontos számára, hogy ezzel is elmondja a véleményét az ügyről. Többségük elhiszi, amit a kormány kampánya hónapok óta hirdet: meg kell védeni Magyarországot a „bevándorlóktól”.

Én meg ettől a kormánytól szeretném „megvédeni” az országot. Ezért a népszavazásnak nevezett hazugság helyett más programon veszek részt.

vox

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2311658414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása