CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Rendkívüli állapot lesz Csepelen?

2016. szeptember 20. 15:58 - csú

borbely-abel-morovik_2014-tol_1.PNGTeljes, általános és totális zaklatást ígér a csepelieknek a Fidesz. Teljesíteni fogják. A kormánypárt csepeli szervezete azt akarja, hogy a fideszes vezetésű helyi önkormányzat - idézzük - :"minden rendelkezésre álló eszköz, így különösen közvetlen megkereséssel,  írásban, telefonon, illetve egyéb közvetlen módon, az önkormányzat lapjában és honlapján közzététellel" mozgósítsa a kerület lakóit az október másodikai félkvótás népszavazásra. 

Ezt az agyrémet a Fidesz nem a saját pénzéből, a képviselői busás jövedelméből, hanem közpénzből, vagyis az önök zsebébe nyúlva akarja megvalósítani. A szó valódi értelmében gombnyomásra működik a zaklató gépezet. Holnap, vagyis szerdán délután fél hatra e rendkívüli őrületet rendkívüli képviselő-testületi ülésen akarják jóvá hagyatni saját magukkal. 

Csepel mai vezetői mostanában már nem is tartanak normális testületi ülést, a szerdai - sorrendben - a negyedik rendkívüli képviselő-testületi ülés, amit Borbély Lénárd polgármester áldásával tartanak meg. Ez már tényleg olyan mint a rendkívüli állapot. Kijárási tilalom  nincs, az autókat, az ingatlanokat egyelőre nem foglalták le, de a folyamat végét még nem látjuk...

anzágo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr10011731005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása