CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Estére szabad a kecó - Londoni szextett a Csepeli Munkásotthonban

2016. november 22. 03:21 - csú

keco_indulo.PNGA Csepel Színház következő előadása!
ESTÉRE SZABAD A KECÓ avagy a londoni szextett

A Bánfalvy Stúdió bulvár burlexének előadása 2016. november 23. szerda 19 órai kezdettel. Jegyek már kaphatók a helyszínen, a Csepeli Munkásotthonban, a XXI. kerületi Árpád utca 1. szám alatt!

A több éve nyugodt házasságban élő Philipnek teljesen felbolydul az élete, mikor egy szerető által írt levelet talál a nappalijában, feltételezhetően a feleségének címezve. Gyanakvásait tovább növeli, hogy legjobb barátja Alistair, az élvezetek hajszolásának mestere, aki végül még jobban kibillenti főhősünket a megszokott kerékvágásból, ugyanis egyenesen kémkedésre sarkallja Philipet a felesége után. A probléma csak ott kezdődik, hogy Philip a karrierje legnagyobb lehetősége előtt áll, s egyetlen feladata pedig az lenne, hogy egy kiegyensúlyozott, erkölcsileg sebezhetetlen, megbízható férj képében mutatkozzon befektetője előtt, ami nem tűnik egyszerű küldetésnek, tekintve hogy többen is csak pajzánkodásra használnák az ő nemrégiben felújított lakását.

Szereposztás:

Philip Markham – Hujber Ferenc
Joanna Markham – Kiss Ramóna/Török Anna
Henry Lodge – Gesztesi Károly
Linda Lodge – Ress Hajnalka/Vanya Tímea
Alistair Spenlow – Száraz Dénes
Sylvie – Bugár Anna
Tristan Pangbourne – Harmath Imre
Miss Smythe – Bánfalvy Ági
Miss Wilkinson – Görgényi Fruzsina

Rendező: Horváth Csaba
Producer: Bánfalvy Ági és HCS

szabad_a_keco_csmo_-2016-nov_23.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4711949001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása