CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A terror kilincse Felcsúton

2017. január 08. 03:12 - csú

orban_felcsuti_haza.jpgIgazi magyar abszurd, amit a rendőrség művelt a felcsúti tévériport ügyében. Emlékezetes, hogy ősszel Hadházy Ákos LMP-s politikus és a német RTL stábja a futball szülőfalujában forgatott. Rögtön odaszirénázott a „bütykös taxi”, a rendőrök végigtapogatták a „célszemélyeket”. Zsebeiket kipakoltatták - kordokumentum értékű videó is készült róla. Hadházy megpanaszolta az eljárást, meg is jött az elutasítás.

Kábé az áll benne, hogy Hadházy hülye, ha a történteket motozásnak nevezi, hiszen testüregeiket nem is piszkálta a szerv. Az egészet meg az indokolta, hogy akkoriban 3-as terrorfokozat volt érvényben, és érkezett egy bejelentés, hogy négyen megpróbáltak bejutni Orbán Viktor ingatlanába „oly módon, hogy a kiskapu kilincsét (állítólag percekig) nyomkodták”. A hatóság ezt azzal látja bizonyítottnak, hogy nincs már meg az ezt mutató biztonsági felvétel. A terrorista forgatást egyébként

öt tanú igazolja – a Pancho Aréna kamerafigyelői. (Hoppá! A magánstadionból eszerint akár öten is figyelik Orbán háza előtt az utcát?) Egyébiránt a stáb „cselekménye a közrend, közbiztonság veszélyeztetésére, szabálysértés vagy bűncselekmény elkövetésére utalt”.

A legszebb mégis, ahogyan végül a gombhoz ügyesen hozzávarrták a kabátot: „az intézkedést az is indokolta, hogy a négy fő közül három fő külföldi”. Hogy ezt miképp kukucskálták ki előre…? Németül tartották a kamerát? (Mert a kocsijuk magyar volt.) Eh.

Szóval ott a végeken gyakorolni kell még kicsit ezt a rendőrállamosdit, mert ez így egyelőre nagyon slampos.

Veress Jenő

Népszava

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr612103639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.01.08. 22:29:29

A kilincs arra való hogy lenyomják, a kulcs meg arra hogy bezárják a kaput a nem kívánt látogatók előtt! Orbán házának kilincsét nyomkodni nem bűncselekmény.

Tarjányi László 2017.01.08. 22:31:55

csepel.info/?p=56244#comment-294516
“Wass Albert igazsága… – emlékezés az íróra”
Tarjányi László szerint:
A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
2017. január 08., vasárnap - 22:08
Kereken egy éve borítottam ki a METRANS-bilit! Ezért vagyok kitiltva a Csepelinfóról.

csepel.info/?p=56239#comment-294517
“Újévi koncertet adott a Csepeli Szimfonikus Zenekar”
Tarjányi László szerint:
A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
2017. január 08., vasárnap - 22:17
Felesleges a gyalogos és kerékpáros híd, ott a soroksári rév! Egyszerűbb azt ingyenessé tenni gyalogosok és kerékpárosok számára! Soha nem térül meg a híd, továbbá rontja a közbiztonságot! A tolvajok számára kellemetlen ha a révész látja mit visz, egyáltalán hogy tanúskodni tudna a réven átkelőkről!
Ez is egy pont amit akkor is korrigálni kell, ha megbukik a Fidesz!
süti beállítások módosítása