CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Megkapta már az e hetit? Csicsásan álcázott lózungok csepelieknek is

2017. január 23. 05:59 - csú

fogja_a_fejet-javitott_3.PNGÚjabb, több száz millióba került fideszes agit.prop kiadványt dobott be most valaki a postaládámba. Valószínűleg egy álpostás. A tömény kormánypropaganda álcája szerint „Tájékoztató kiadvány”. A hetek óta tartó médiakampány részeként ebből is megtudhatom, hogy MAGYARORSZÁG ERŐSÖDIK. Többszínnyomásos, húsz oldalas kormánykiadvány, amely nem bíz semmit a véletlenre. Bele kell verni ugyanis a kis buksi kobakunkba: Magyarország erősödik, Magyarország erősödik, Magyarország…Beleverni, mert egyre kevesebben hiszik, s legalább a vakbuzgó hívők tudják, higgyék. Ezért hetek óta, újabb tíz-és tízmilliókért – szigorúan társadalmi célokat szolgálva –, szajkózza a kormány és a párt új jelszavát a királyi televízió és vele együtt ‑ az

általunk befizetett adókból könnyen osztogató kormány támogatásából létrejött ‑ Vajna és Habony médiabirodalom valamennyi nyomtatott meg internetes formában megjelenő lapja. Beleverni, mert a kormány szerint, még mindig nem azzal fekszünk és kelünk minden nap, hogy Istenem, milyen jó is nekünk! Még mindig nem érezzük eléggé, hogy Magyarország erősödik. Sőt! Azt sem, hogy mi magunk, egyenként is erősödünk!

Most aztán megtudtuk. Sok szák millióba került, de megtudtuk. Erősödünk. Mégis a gazdaság a legerősebb. Mert az növekszik. Nem erősödik, pláne nem erőlködik, mert ebből csak baj lenne. Növekszik. Szárnyal. „A népszerű Orbán Viktor Magyarországa szárnyal.” Viktor országa nem is tehet mást. Szárnyalnia kell. 

S aki mindezek után sem hiszi, hogy Magyarország erősödik, az sötétben bujkáló álcivil. Sorosbérenc. Az is, aki azt gondolja, hogy Magyarország nem a Viktoré. Az ilyeneket ki kell takarítani. Mint ahogy az ilyen propagandaanyagokat is.

Ui.:

Már Sólyom László csoportjában, a valaha a Fideszhez közelálló politikusok, szakértők is „ízekre szedték a kormány sikerpropagandáját”. Szerintük „hiába állítja a kormány, hogy Magyarország erősödik, ha a nemzeti össztermék dollárban kifejezett értéke még a 2008-as szintet sem éri el most.” (http://444.hu/2017/01/19/izekre-szedtek-a-kormany-sikerpropagandajat-solyom-laszloek-csoportjaban)

vox

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9712144287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása