CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A csepeli kirúgások nyilvánosak, az indokaik titkosak?

2017. április 12. 05:59 - csú

kirugas-777_2.pngHorváth Gyula információi szerint kirúgták a Csepeli Szociális Iroda vezetőjét, Fatérné Rothbar Máriát!  A csepeli DK-s politikus ezt írja az ügy kapcsán: 

"Derült égből villámcsapásként érte a hír a képviselő-testületet a szakmailag felkészült, és lojális (talán ezt túlzásba is vitte) vezető elküldése. Pedig ezt a módszert, a fideszes vezetés alatt immár megszokhattuk. Az okokat a csepeliek és a képviselők  nem tudhatják meg, mert a kérdésre csak a szokványos válasz érkezett: "közös megegyezéssel elváltunk"! Úgy, mint az aljegyzőtől, és hat vezető munkatársától a 2014-es választást követően, vagy Pintér vezérigazgatótól a "CSEVAK" éléről.

Ilyenkor az emberekben kettő dolog munkál:

1, Kellett a hely egy másik fideszes csókosnak (mint az aljegyző esetében). 2, pénzügyi machinációk kerékkötője, esetleg túlbuzgó "motorja" volt az illető. (Vagy,, mint Pintér esetében hitték: saját zsebre is dolgozott). A titkolózás ugyan valóban zavarja a tisztánlátást, de még inkább erősíti a feltételezést, hogy sötét dolgok húzódnak a polgármester, mentora, és hivatala hátterében. Vizsgálat, felelősségre vonás, nyomozás, számonkérés nincs! Van viszont éves szinten százmilliónál több támogatás a helyi rendőrségnek! Nagyon nem jó jelek ezek! Olyanok, amik a legkisebb fényre is fluoreszkálva fognak reflektálni és jóval túlnyúlnak a Fidesz uralmán!"

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr512411821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2017.04.12. 06:13:27

Pintér Pityu ellen miért nem tettek rendőrségi feljelentést? Közvagyont meglopni...nahát nahát!

Tarjányi László 2017.04.12. 21:58:37

Én viszont csevakos dolgozótól hallottam hogy Pintér Istvánt azért rúgták ki, mert a művész úr (Németh rokon) mindenbe beleszól! Nahát, ilyen nagy hatalma van egy faipari osztályvezetőnek? Faszállítás és famegmunkálás helyett más dolgába avatkozik? Vajon ki adott neki erre informális hatalmat, vagy kinek a nevében lép fel?

csepeliek.blog.hu/2017/04/08/abel_attila_csepel_fideszes_alpolgarmestere_elarulta_a_fideszt_mszp-s_lett#comment-form
Tarjányi László 2017.04.09. 22:39:26
Mi folyik a Csevakban/Városgazdánál?
süti beállítások módosítása