CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Rendkívüli fejetlenség Csepelen: titkos döntés lesz ma délután

2017. október 19. 04:48 - csú

titokzatos-777.pngMa ismét rendkívüli ülést tart a Csepeli Önkormányzat képviselő-testülete. A „zárt” ülést tegnap 16.00 órakor hívta össze a polgármester. Idén ez lesz a 13. ülése a fideszes többségű testületnek, melyből 7 „rendkívüli” jelzéssel, egy-két nappal korábban, a munkatervvel nem törődve, került összehívásra. Egyetlen napirendet terveznek: Javaslat Csepel Örökség kitüntetés adományozására. Úgy tűnik, a tervszerűtlenséget kivéve, minden megfelel a testület szervezeti és működési szabályzatának. Mi az, ami mégis érdekessé teszi a tervezett napirendet? Csak annyi, hogy szeptember 28-án, ugyancsak zárt ülésen, már döntöttek az október 23. kapcsán kiosztásra kerülő kitüntetésről.

Mi lehet az ok, amiért újra napirendre tűzik a témát?

Szerintem elfelejtkeztek valakiről. Vajon kiről? Ki feledkezett el róla? Borbély Lénárd vagy Németh Szilárd? Másnak köze sem lehet az ügyhöz. Hogyan jutott eszükbe? Lehet, hogy valaki, a szeptemberi döntés után felülről súgott: fiúk Őt kifelejtettétek. Vagy maga a két hatalmasság volt, akik egyszerre a fejükhöz kaptak: te Úristen, Őt kihagytuk. Vagy a döntés után találkoztak valakivel, mondjuk a halászléfőző versenyen vagy éppen a közmeghallgatáson, aki felkeltette figyelmüket?

Már nem tudjuk meg. Nem is érdekes, rövidesen úgy is kihirdetik a mai győztest. Ismerve az eddigi gyakorlatot, - némi iróniával szólva - biztosak lehetünk benne: a csepeliek által elismert, velük egyeztetett, véleményüket figyelembevevő javaslatról fognak dönteni. Mint mindig. Mert Csepelen így működik a Nemzeti Együttműködés Rendszere. Aki pedig mást gondol, az Soros szekerét tolja.

V O X

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5913025032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása