CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Konzultációs kuka Csepelen a kormányzati hisztéria ellen

2017. október 21. 10:19 - csú

konzultacios_kuka.PNGMozgó kuka, ami mindig más helyen gyűjti majd össze a csepeliek által a szemétbe szánt Soros-ellenes álkérdőíveket.

Ma  speciel a Csepeli Piacnál lesz leállítva az a szabványos városi hulladéktároló, amibe Csepel ellenzéki országgyűlési képviselője a kormány legújabb nemzeti konzultációs leveleit várja.

Mivel a sajátos véleménygyűjtő-ládát elsőként Szabó Szabolcs képviselői irodája előtt szúrtuk ki, megkérdeztük, mi okból várja ebbe a lakosság részére kiküldött prospetusokat. Ezt válaszolta:

A kormány tízmilliárdokat költ el az adófizetők pénzéből olyan kommunikációs kampányokra, melynek célja csak és kizárólag az, hogy a Fidesz hatalomban maradhasson

közölte Szabó Szabolcs a 21ora.hu kérdésére válaszolva.

Egy józanul gondolkozó állampolgár csak egy dolgot tehet ezekkel az levelekkel: bontatlanul a kukába dobja

tette hozzá.

A csepeli képviselő szerint csak az idei év első félévében 40 milliárd forintot égettek el az ilyen és ehhez hasonló hisztériakeltő propagandára, miközben a kórházak rohadnak szét, egyre inkább romlik az egészségügyi ellátás színvonala, szinte semmire nincs pénz az iskolákban.
Szerinte ennek a 40 milliárdnak a töredékéből elkezdhetnénk megoldani az alapvető csepeli problémákat is: a II. Rákóczi Ferenc út szélesítését, a Gerincút folytatását, Háros kiszabályozását és belterületbe vonását, vagy éppen a Corvin csomópont átépítését.
A környezetkímélő konzultáció keretében beérkező papírokat Szabó Szabolcs papírhulladékként tervezi leadni.
Forrás: 21.hu
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8413046828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása