CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Megvilágosodás

2018. február 27. 02:34 - csú

tiborcz_istvan_szoloban.jpgA kormány lakájmédiáját leszámítva, az egyelőre még létező, tényfeltáró hírforrásokból nap mint nap értesülhetünk Tiborcz Isván (képünkön) viselt dolgairól, az Elios Zrt. botrányos, korrupciós ügyeinek újabb részleteiről.

Az európai csalás elleni hivatal (OLAF) szakértői olyan súlyos visszásságokat tártak fel egy – a közvilágítás korszerűsítésére lehívott –, 13 milliárd forintos uniós pénzügyi támogatás felhasználását illetően, amelyek felvetik a bűnszervezetben elkövetett bűncselekmények gyanúját. És mit tesz Isten – hogy jó keresztény módjára fejezzem ki magam -, az összekuszált szálak a

nemzet, azaz Orbán Viktor miniszterelnök vejéhez, Tiborcz Istvánhoz vezetnek.

Talán nem véletlen, hogy az egykori Fidesz-tag, Polt Péter legfőbb ügyész rögtön előrebocsátotta: ha netán elrendelik a nyomozást, az évekig elhúzódhat. Efelől nincs is kétségem. De ami a „LED-esre korszerűsített” közvilágítást illeti szerte az országban: hát az bizony nem sikerült valami fényesen. Mindez a helyi lakosoknál kivágta a biztosítékot. Hogy világos legyen – biztosítékot kell cserélni! Mondjuk április 8-án.

Komáromi Attila

Forrás: Népszava

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6213693514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása