CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Egy Pennys műbalhé Csepelen a rövid emlékezetű fideszes polgármestertől

2018. március 27. 05:59 - csú

parkolasi_potdij_mikulascsomag.PNGA Pennys "mikuláscsomagban" Borbély Lénárd csepleli polgármester áldatlan mulasztása is benne van...

Nem vitatható, hogy a csepeli Penny Market Kossuth Lajos utcai parkolási díjszedése nem túl barátságos kezdeményezés az üzlet vezetőitől.

A polgármesternek viszont nem a nyilvánosság előtt, nem a saját Facebook oldalán kellene vitatni az intézkedést. A krokodilkönnyek hullatása és a polgárbarát műfelháborodás helyett Borbély Lénárdnak a Penny és más üzletek előtti parkolás ügyében dolgozni, tárgyalni kellett volna már évek óta, de legalább most. A rendelkezésére álló eszközökkel az összes érintett számára a legelfogadhatóbb megoldás megkeresésén kéne munkálkodni.

A Penny valószínűleg kényszerhelyzetbe került. A vásárlói nem tudnak megállni az áruháza előtt, mert a területet egész napra elfoglalják azok (agglomerációs és csepeli lakók), akik itt parkoltatják az autóikat,  amíg

a távolabbi munkahelyükön tartózkodnak.

Tudható volt, hogy ez a probléma előkerül! Ezért, még 2010 előtt egy többszintes parkoló lemez megépítését kezdeményezte az akkori vezetés a közelben. A pénz is meg volt rá, és megkezdődhetett volna az P+R parkoló építése.

Németh Szilárd és Borbély Lénárd akkori fideszes képviselők addig gáncsoskodtak, akadékoskodtak, lázítottak ameddig a pénz elveszett az építmény meg nem készült el. A probléma viszont egyre nőtt, és a jelenség mára kezelhetetlenné vált!

Most azért rendezi a műbalhét a csepeli polgármester, amit maga okozott korábbi felelőtlen tevékenységével. A Penny a vásárlói és a saját jól belátható érdekei miatt egy lehetséges kényszermegoldáshoz nyúlt. Nem fenyegetni kéne az áruházat és a csepeli vásárlóit, hanem – egy valódi polgármesterhez méltón ‑ tájékozódni, kezdeményezni, és megoldási javaslattal kéne előállni!

Igaz, az nagyobb beleérző-képességet, és több hozzáértést igényelne, mint egy kis zsák krumpli kiosztása...

 

Horváth Gyula

Forrás: a szerző Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7813779812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása