CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Lehangoló látlelet Németh Szilárdról

2018. április 20. 05:59 - csú

nemeth_szilard_szemellenzo_nagyon_figyel.PNG"...Ezek ülnek tort a világon, ezek osztják az észt, kizárólag nekik lehet igazuk. Ugyanolyanok lettek, mint, akik ellen lázadtak..."

Töredelmeen bevalljuk, lekéstünk Németh Szilárd újabb önleleplezését. Bevalljuk azt is, hogy ez azért történt, mert mi nem nézzük állandóan a Rezsiripacs Facebook bejegyzéseit. Belátjuk, ez hiba! Most jóvátehetjük, mert Herczeg Márk, a 444.hu munkatársa szerencsére felfedezte az egyik posztot.

A választáson nagyot bukott csepeli politikusnak az apropót és az ihletet Milios Forman halálhíre adta.

Na, amit ebből kerekített, az nem nekrológ, hanem látlelet lett egy korról, meg egy kórról, de mindenki és minenek előtt a Rezsiripacsról, személyesen Németh Szilárdról. Ezt a látleletet osztjuk meg most olvasóinkkal:

Milos Forman halála után a Fidesz alelnöke, Németh Szilárd szombat éjjel, 23:37-kor a Facebookon a Hair című musical egyik dalával emlékezett a csehszlovák-amerikai filmrendezőre, és a videóhoz ezt a szöveget fűzte:

„Imádtuk a hippi lázadókat, olyanok akartunk lenni, mint ők. Ma pedig ezek ülnek tort a világon, ezek osztják az észt, kizárólag nekik lehet igazuk. Ugyanolyanok lettek, mint, akik ellen lázadtak, csak most nem Vietnamban, hanem a Közel-Keleten és Észak-Afrikában bombáznak.” (Németh Szilárd)Forrás: Facebook

Rákérdeztem, hogy tudna-e példát mondani, miféle hippi lázadók ülnek tort a világon – hiszen a három konzervatív, republikánus kormányt vezető amerikai elnök, az öbölháborút elindító George H. W. Bush, illetve az Afganisztánnal és Irakkal háborúzó fia, George W. Bush sosem volt hippi, a Szíriát éppen bombázó Donald Trump pedig a lehető legtávolabb áll a hippiktől –, de Németh Szilárd nem reagált.

Akadt viszont egy másik kommentelő, akivel „vitába szállt”. A férfi azt javasolta a Fidesz csepeli  képviselőjelöltjének, hogy „ha értelmiséginek akar látszani, törölje ezt a posztot, ugyanis ez nem vélemény, hanem merő ostobaság, amint arra mások is felhívták a figyelmét”.

Ez volt Németh Szilárd válasza:

Németh Szilárd hétfő reggeli kommentje.

Erre a kommentelő azzal vágott vissza, hogy: „Ha sportkocsmában lennénk, akkor két nagyfröccs után azt mondanám, Szilárd, mára elég volt, menjünk haza, Erzsébetre, te Csepelre, Így csak annyit teszek hozzá, én az vagyok.és már nem kell bizonygatnom..Különösen nem filmügyekben.”

De Németh Szilárd ezt sem hagyta szó nélkül:

Németh Szilárd hétfő délutáni kommentje

De itt sem ért véget a „vita”, jött a viszonválasz: „Szilárd, állj le már az önökről, mert én nem vagyok több ember, hanem egy. Ha én azt mondom, értek a filmügyekhez, akkor nem a brancs ért, hanem esetleg én. Meg aztán nekem több időm jutott a filmre, mint neked. Amikor a Fekete Péter bemutatták Magyarországon (1964. december 31.), te még pelenkás voltál én meg ötödéves egyetemista. Persze egy jó film a bemutatója után tizenöt évvel is jó. Örülök, hogy egy utánjátszó moziban Csepelen is előfordult.”

Ám Németh Szilárd még ekkor sem hagyta magát:

Németh Szilád kedd délutáni kommentje

Németh Szilárd egyébként azt, hogy „egy brancs maguk”, a Tanú című film egyik legbutább karakterétől idézte, a kivégzést épphogy elkerülő politikai fogolyra irigy börtönőrtől:

Forrás: Herczeg Márk (444.hu)

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1313848884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása