CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mészáros Lőrinc 304 ezer forintot keresett tavaly percenként

2018. május 20. 01:02 - csú

meszaros_lorinc_fujtat.PNGMilyen hosszúra nyúlik a pünkösdi királyság? Mészáros Lőrinc, ha egyedül van, akkor elgondolkodik...

Orbán Viktor barátja, aki falusi gázszerelőből lett immár Magyarország leggazdagabb embere, csak tavaly 160 milliárd forinttal növelte a vagyonát.

A volt felcsúti polgármester egy év alatt akkora összeggel növelte a vagyonát, amelyet bizony sokan megirigyelhetnek. Sőt, nagyjából bárki a világon. Így összesen már 280 milliárd forintra becsült vagyon felett rendelkezik.

Hogy mekkora összeg az utóbbi egy év vagyonnövekménye, a

160 milliárd forint?

Összehasonlításképpen: bár a budapesti 4-es metró megépítésének 450 milliárd forintos költségét még nem tudná egyedül megfinanszírozni Mészáros Lőrinc, de egy modernebb stadion 15 milliárdos költségét, a Nemzeti Színház 30 milliárdra becsült számláját vagy a kőröshegyi völgyhíd 55 milliárdját simán ki tudta volna csengetni - akár a hármat együtt is. Sőt, a volt gázszerelő önmaga is meg tudna rendezni egy vizes vébét, amely végül annyiba került, mint amenynyit a magyar nábob keresett az elmúlt egy évben.

Forrás: nyomtassteis.hu és napi.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7813967642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása