CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kit kell majd gyűlölni? Kire mutat rá legközelebb az Orbán-rendszer?

2018. június 30. 01:23 - csú

fogja_a_fejet-2_6.PNGKormányunk sem nem keresztény, sem nem demokrata, mert cselekedetei ellentmondásosak, ezt nap mint nap tapasztalhatjuk.

Fő ideológiai alapeszméjük a gyűlölködés, a bűnbakkeresés.

Propagandagépezetük a mi adónkból sajnos jól működik, nagyon sokan el is hiszik, hogy milyen nagy veszély a migránsok áradata, és a többi.

Mostanság pedig a hajléktalanok, a közmunkások azok, akiket gyűlölni kell, és sajnos már matricákat is forgalomba helyeztek, amelyek egy bizonyos gyászos kort idéznek fel.

Ezek után mit várhatunk majd? Jönnek a

sárga és a szivárványszínű matricák, majd újabb csoportok, akiket gyűlölni kell? Rokkantak, betegek, más vallásúak és az ateisták, őket is gyűlölni, üldözni fogják? És mindazokat, akik nem azt gondolják, amit a kormány?

Ez nagyon felháborító, főleg egy kereszténydemokratának mondott kormánytól, amelynek az egymás ellen uszítás helyett a megbékélésre kellene törekednie. Az már csak hab a tortán, hogy bíborosunk mélyen hallgat, nem emeli fel szavát az ilyen jelenségek elszaporodása láttán. Hiába, kéz kezet mos és akinél a pénz és a hatalom, minálunk az az isten. De pont az ilyen cselekedeteik miatt válnak hiteltelenné.

Makovics János (Népszava)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2214076235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása