CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Gátlástalanul megtámad mindenkit, akire a gazdája rámutat

2018. szeptember 19. 05:59 - csú

nemeth_szilard_kutyaban_papai_gabor_karikaturaja.jpgMi vagyunk a zsoldosok - Pápai Gábor karikatúrája a Népszavában Németh Szilárdról

A Népszavában megjelent Pápai rajz szerint új vérebe van  Németh Szilárd személyében a hatalmat birtokló fideszes urak nagyszámú vadászkutya állományának. Pontosabban nem új, hiszen bevetették már a rezsiharc idejében, nekieresztették a pedagógusoknak, civileknek, újságíróknak, de a kultúra, a közművelődés területén dolgozókkal, vagy az ellenzékkel, különösen a ballibes gondolkodásúakkal szembeni hadműveletekben is sikeresen alkalmazták.

Most a bevándorlók ellen állították harcrendbe, immár egy egész falkát, azaz bevándorlás-ellenes kabinetet kell vezetnie. Tízegynéhány éves kiképzése eredményeképpen, már elég, ha gazdája  

kimondja a jelszót, most éppen a „bevándorló” szót, már ugrik is, azonnal körbe rohanja a védendő területet, s közben gátlástalanul megtámad mindenkit, aki nem ismeri a jelszót, vagy akarva, akaratlanul is támadja legfőbb gazdáját, netán csak rossz szemmel néz rá. Az igazság, hogy az eszdéeszes falkából való kiválása után leghűbb vadászebe lett a gazdájának, Orbán Viktornak, magyar hazánk Kedves Vezetőjének és falkatársaival azóta is együtt éneklik „A Kutyák dala” ismert sorait:  „S mi nyaljuk boldogan/Kegyelmes lábait!”

Ebből adódóan  nincsenek viselkedési problémái, sőt, pórázon vagy kennelben tartása sem indokolt. Elég, ha nagyobb mozgásteret biztosítanak számára, vagy ha születési környezetében biztosítják neki a domináns kutya szerepét. Ezt korábban is megengedte gazdája, hiszen hűsége és szolgálatai jutalmául, Csepelen mindig is szabadon szaladgálhatott, vonyíthatott, betölthette – gazdája által meghatározott keretek között –, a helyi falka kegyelmes urának szerepkörét és mindenkit megtámadhatott, aki nem ismerte el saját vagy gazdája elsőbbrendűségét.  Élt is lehetőségeivel. Offshorozása, kommunistázása, sértő ugatásai, morgásai messziről is hallhatók, felismerhetők voltak, míg a kinézett vad könyörtelen üldözése még falkájában is borzongást, szorongást keltett.

Mostani, immáron sokadik feladata jellegzetes tulajdonságaira épül. Már megjelenése, kinézete is félelmet keltő, szagáról felismeri az ellenséget, momentán, a bevándorlót. Mindez azonban lerontotta csepeli és országos renoméját is, ezért az utóbbi évek országot megmozgató választókerületi versenyen kétszer is alulmaradt, s csak a falkavezérnek köszönheti újabb és újabb feladatát, így a bevándorlók távoltartását az ország területétől.

Ez utóbbi, a bevándorló, valószínűleg sovány konc lesz számára. Illegális bevándorlók ugyanis nincsenek az országban, a menekültek pedig messze elkerülik Magyarországot. Igaz, a falkavezér és csapata idén befogadott majd 3000 menekültet és eddig kiadtak, pénzért cserébe, közel 20.000 főre szóló letelepülési államkötvényt, de ezek kívül esnek a bevándorlóellenes falka feladatkörén. Nem féltem azonban vérebünket és falkáját. Csaholásuk így is messzire is elhangzik majd.

Újsághír:

Bevándorlásellenes kabinet alakult Németh Szilárd vezetésével. https://24.hu/belfold/2018/09/14/nemeth-szilard-bevandorlasellenes-kabinet/

vox

 

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5214248419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2018.09.19. 09:27:42

A legtökéletesebb jellemzés, amit eddig olvastam Németh Szilárdról! Ezt örökre hozzáférhetővé kell tenni a jobboldali hasábon, az iszik vagy vezet, Borbély Lénárd írás felett!
süti beállítások módosítása