CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Elhunyt Gergely László, az egykori Csepel újság volt újságírója

2019. augusztus 04. 12:37 - csú

gergely_laci_volt_csepel_ujsag_magyar_nemzet.PNGMa éjfél után pár perccel közölte a számunkra különösen lesújtó, torokszorító hírt a hvg.hu GERGELY LÁSZLÓRÓL, az egykori Csepel újság volt újságírójáról, aki ebből a szakmai műhelyből tehetségének, munkájának köszönhetően eljutott a magyar sajtó csúcsaira, a legjelesebb szerkesztőségekbe is:

Életének 69. évében meghalt Gergely László, a Magyar Nemzet, a Magyar Hírlap és a Piac és Profit egykori munkatársa. Pályáját a Magyar Nemzet gazdasági rovatánál eltöltött évtizedek határozták meg, megannyi riport, interjú, elemzés fűződik munkásságához. A laptól akkor távozott, amikor 2000-ben a politika végképp bedarálta, és eszközévé tette azt.

Krónikása volt az átalakulásnak, amelyen a rendszerváltás idején a magyar gazdaság átment, a folyamatoknak, amelyek meghatározók voltak 1990 után, közben elszánt támogatója minden ügynek, amely a demokráciát szolgálta.

Betegségét méltósággal és nagy türelemmel viselte, ezt a küzdelmet azonban nem nyerhette meg.

Gergely Laci! Emlékedet az egykori Csepel újság olvasói, volt csepeli kollégáid, barátaid megőrzik. Nyugodj békében!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9014994644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása