CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Újabb Fidesz-kampányeszköz: itt a szín tiszta hamisítás

2019. szeptember 25. 04:24 - csú

Íme itt van az ellenzéki jelöltek fizikai meghamisítása is, mondhatni testi lebontása

„Akad, aki azt mondja, a Fidesz megint szintet lépett, a féligazságok után a totális hazudozás, a karaktergyilkosságok, a plakátokon összehozott megalázó helyzetek, illetve a rendőrségnek a józsefvárosi kampányban való vendégszereplése után íme itt van az ellenzéki jelöltek fizikai meghamisítása is, mondhatni testi lebontása, ami együtt jár a korrekt színezésű nemzettestből történő kilövéssel és az etnikai átsorolással a nagy barna orrúak félelmetes törzsébe.”

Baján történt meg, hogy a már teljesen elpimaszodott migránsok a kilétüket nem is igen leplezve elindultak az önkormányzati választásokon: bandzsán, hatalmas heftikkel, olajbarna bőrrel feszítenek az ellenzéki plakátokon. Még szerencse, hogy a kormánypárti Bajai Napló munkatársai ébernek bizonyultak, és közzétették az idegenszívű, idegenorrú, és idegenbőrű jelöltek képeit, hogy a bajai nép előre számolhasson azzal, hogy a városi Páduai Szent Antal Plébániatemplomból miféle szerzetek csinálnak hamarosan dzsámit, mecsetet és minaretet.

Kis szépséghiba a rettenetes történetben, hogy az egyik női jelölt, aki a lap fotóján - idézve a 444.hu-t - a borneói nagymajom orrát viseli, megszólalt, és szándékos hamisítással vádolta meg az újságírókat, akik szerinte a fideszes polgármester iránti lojalitás lázában égve a fentiken túl az egyik férfit púpossá is tették, a másik szemöldökét pedig összehúzták.

Nincs itt tehát semmiféle migráns, vagy ha van, azt ellenzéknek hívják.

Akad, aki azt mondja, a Fidesz megint szintet lépett, a féligazságok után a totális hazudozás, a karaktergyilkosságok, a plakátokon összehozott megalázó helyzetek, illetve a rendőrségnek a józsefvárosi kampányban való vendégszereplése után íme itt van az ellenzéki jelöltek fizikai meghamisítása is, mondhatni testi lebontása, ami együtt jár a korrekt színezésű nemzettestből történő kilövéssel és az etnikai átsorolással a nagy barna orrúak félelmetes törzsébe.

Hogy aszongya, ennél már nincs lejjebb.

Ami természetesen tévedés, lejjebb mindig van, sőt az emberi történelem dinamikáját ismerve kell is, hogy legyen, viszont egyáltalán nem szükségszerű, hogy azt újra és újra megtapasztaljuk. Képesek vagyunk okulni, tanulni és választani.

Vegyük például a szekszárdi esetet, ahol az ellenzékből nem csináltak muszlimot, nem vették el az arcát, és nem adtak neki plusz orrokat, csupán annyi történt, hogy a választási plakátjaikat csupán a választás után tehetik ki, sajna.

Egyrészt: az is valami. Nem az igazi, de valami. Másrészt semmi csalás, önkény nincs a dologban, az ellenzék plakátragasztási kérelme egyszerűen elkeveredett a polgármesteri hivatalban. Van ilyen.

A hivatal sajnálja, és arra buzdítja az ellenzéket, hogy ne adja fel, induljon legközelebb is, és bízva bízzon a versenyalapú demokrácia szent eszméjében.

Szénási Sándor (Klubrádió)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7715164070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása