CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Milyen lesz a betartás Csepelen? Járatritkítást nem adnak mellé?

2020. május 30. 05:43 - csú

bkk-nem_tetszik_a_rendszergazda.PNG"A csepeli buszokon hogy vagyunk eleresztve a másfél méter üggyel? Mondjuk délután 16:50kor? Vagy reggel 6:30-7:15 között?"

Újsághír: Jövő keddtől teljes létszámmal végzik a fővárosi tömegközlekedési járatokon a jegyellenőrzést. 

A közlekedési társaság jelezte azt is, hogy az elmúlt hetekben többször fordultak az utasok panasszal a BKK-hoz, miszerint még mindig vannak, akik utazásuk során nem tartják be a járvány miatt bevezetett alapvető egészségügyi előírásokat, például a maszkviselést, és az ideiglenes szabályokat. Ezért a BKK elrendelte, hogy

a jegyellenőrök munkájuk során kiemelten figyeljenek a másfél méteres védőtávolságra az utasok és saját egészségük megőrzése érdekében

Ez milyen már? - tette fel a költői kérdést egy csepeli utazó a fenti figyelmeztető hírt olvasva, majd így  folytatta a valós életből táplálkozó gondolatait:

"Próbáljunk már berartani a 4-6os villamoson mondjuk reggel 6:55kor a védősávot! Jó ha az egy métert be lehet tartani! De már ott megbukott, ha

ül valaki!

A csepeli buszokon hogy vagyunk eleresztve a másfél méter üggyel? Mondjuk délután. 16:50kor? Vagy reggel 6:30-7:15 között?

De most komolyan!

Ha mondjuk napközben délelőtt 10:40kor az 1-es villamoson kevesen vannak, és mondjuk ülök, erre odaáll mellém egy emberke, kapaszkodik rendesen, egyszercsak odalép hozzánk egy ellenőr:

-Jó napot kívánok, önök nem tartják be az egy métert, mind a kettőjüket megbírságolom!

Erre a pasi: - Itt álltam, ez a fazon meg se szó, se beszéd, leült  ide mellém!
Na ilyenkor mi a helyzet?

 Lehetne fokozni esetleg még egy kis járatritkításokkal is?

Forrás: Első Szick Gergely (Facebook - Csepeli Vagyok)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3915728530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása