CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csak jó szándék kellene, de helyette lelketlenség van a Kvassaynál

2020. június 27. 05:52 - csú

hev_ideiglenes_vegallomas_fedel_nelkul-2020.PNGFedél nélkül. Mi védi az utasokat az esőtől? A csepeli HÉV ideiglenes végállomása a Kvassay hídnál

Baj lesz. A Csepeli HÉV a Kvassay híd felújítása miatt ideiglenes (egy vágánypárral rendelkező) végállomást kapott a híd lábánál. Itt az utasoknak el kell hagyniuk a szerelvényt, és átszállhatnak a Boráros tér felé közlekedő autóbuszokra.

Az ideiglenes végállomáson várakozók,(akik a pótló buszokkal már korábban odaérkeztek) az újonnan megépített peronon várakozhatnak, és szállhatnak fel a kiürített szerelvényre. Ez a várakozás elvileg nem hosszú. A gyakorlatban, - és speciális esetekben - viszont mégis elviselhetetlen.

Az ideiglenes végállomáson se fa, se árnyékoló, se eső-menedék, de még egy vízcsap sem mutatkozik. A préri közepén egy aránylag jól kiépített, aszfaltozott peron éktelenkedik a természeti erőknek kitett védtelenségben.

A műtárgy nem szolgál, mert nem emberséges!

Lehet, hogy

műszaki, gazdasági szempontból megfelelő, de nem felel meg az emberi igényeknek. Egy védőernyő provizórium megépítése a beruházónak nem nagy költséget, de a Csepelre utazónak nagy könnyebbséget jelentene. Csak jó szándék kellene!

hev_ideiglenes_vegallomas_a_kvassay_hidnal.PNGA nyár már itt van! Tudjuk, hogy ez az évszak, nagy forrósággal, erős napsütéssel, és alkalmanként özönvízszerű esőkkel jár. A csepeli embernek mégsem épített menedéket a megrendelő. Ez lelketlenség! Ebből (is) baj lesz!

HORVÁTH GYULA 

Forrás: Facebook

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7115943088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szava_1974 2020.06.27. 12:05:35

Baj lesz, bizony. Szerdán reggel a 4.25 ös hévhez egy busz volt. Tudni kellett volna, hogy akik későbbi hévvel mentek, ezzel fognak, ha nem akarnak elkésni munkából, azaz meg 2xreződik az utasszám. Sokan maszk nélkül, vagy helytelenül használt maszkkal, kilógó orral. Mint a heringek. Ha mégis jön a járvány, akkor a MÁV_HÉVnek köszönhetően biztosan sok lesz a beteg. A Borárosról érkező buszok nincsenek szinkronban a Hév indulással, sokszor alig 2 perc van átszállni, ami szintén azt jelenti az utolsó kocsikban tömörülnek az emberek, mert épp hogy fel tudnak szállni.Nem hogy árnyékoló, vízcsap nincs, de egy mosdó sem. Mi van, ha valakinek épp akkor kellene menni, mert nem tud várni? Mondjuk, vicces, hogy sem Borároson, sem a Kvassay hidnál, sem a csepeli Hév végállomáson nem tud elmenni senki mosdóba, mert nincs.

TJóska 2020.07.02. 10:39:00

Most akkor ezt a levelet talán postázni kellene a fővárosi önkormányzat és a BKK felé...
süti beállítások módosítása