CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Újabb botrány lebeg a csepeli strand felett? Kamerák az öltözőkben?

2020. június 29. 05:43 - csú

regi_csepeli_strand_oltozoi.PNGA retróérzéstől megszabadult csepeli városvezetők  egy szót sem szólnak a tavalyi botrányok okairól, de már itt van az  idei.... Ezekben az eltüntetett öltözőkben nem volt kamera.  Csaknem hatvan év után  változott a helyzet. Úgy látszik, nem mindenki boldog attól, ha kamera figyeli, miközben öltözködik. Sőt...

Tavaly befürdés és botrány volt a csepeli strand nyári programja. Most végre tényleg megnyílt. A hétvégén a kánikulában a borsos árak ellenére sokan választották családi programnak Csepelen is a strandolást. Alaposan meg kellett nyitni a pénztárcákat…

Zárva tartják viszont a közönség előtt a valódi, hiteles információkat . Van helyette kincstári dicshimnusz. Ábel Attila csepeli alpolgármester például ezt osztogatja : „Körös-körül gyep, a víz kristálytiszta. Új sportpályák, öltözők és mosdók várják a vendégeket. Most már teljesen megújulva nyitotta ki kapuit a Csepeli Strandfürdő, amely hasonlít a régire, de mégis egészen más…A szocreál retró strand érzést a letisztult, skandináv egyszerűség és  természet közeli látvány vette át. Úgy ahogy kell…”

A retróérzéstől megszabadult alpolgármester azonban egy szót sem szól a tavalyi botrányok okairól, és arról sem, hogy találtak-e, egyáltalán: kerestek-e felelőst a 2019-ben hirtelen leállított építkezés hátterében? Városházi, Szent Imre téri forrásból eddig nem adnak választ arra, hogy

> Befejeződött-e már a tavaly tavaszi botrányos építkezés kivizsgálása?

> Mennyibe került valójában a felújítás?

> Ki lett végül a felelős? Folyik az ügyben bírósági eljárás?

> Mikor kapnak teljes körű tájékoztatást a csepeliek a stranddal kapcsolatos ügyekről?

És itt a legújabb, botrányosnak látszó kérdéskör. Egyes információk szerint kamerákat helyeztek el a csepeli strand öltözőiben. Az egyik csepeli közösségi oldal kommentelője, B.P.J. ezt írja az alpolgármesteri lakkozás alá:

„Csak egy-két kérdés: Először is, hogy lehet az öltözőben Kamera????? Ki engedélyezte??? Miért nincs kiírva, hogy kamerás felvétel készül a nőkről és a férfiakról meztelenül??? Melyik tévében lesz látható???Másodszor: hogy lehet, hogy az öltöző és a zuhanyzó külön épületben van??? Hogy lehet így zuhanyzás után átmenni az öltözőbe??? Vagy ha esetleg nudista strand lett, akkor miért nem ezt írják ki??? Harmadszor: az öltözőbe belátni, legalább egy ajtó vagy függönyt fel lehetett volna tenni!!! Negyedszer: nincs egy szappantartó a zuhanyzóban!!! De hogy pozitívumot is írjak, legalább a medencék vize tiszta volt, csak így tovább!!!”

Ehhez kapcsolódóan írja B.D.E.: „Egyetértek Önnel. Továbbá a zuhanyzást követően az öltözőben a levett vizes fürdőruhát nincs hol kicsavarni. Lehet, hogy a vendégszeretet miatt marasztalnak: a zuhanyozás után még napozás közben szárad a fürdőruha.”

Nem folytatjuk. Addig jó, amíg a nyári melegben humorral kezelik ezeket az igen súlyos kérdéseket a csepeliek. De mi lesz, ha beborul?

anzágo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4915972772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása